29 / 03 / 2024

Mesut Dolu İnşaat adres

Mesut Dolu İnşaat adres

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Mesut Dolu tarafından kuruldu. 

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mesut Yavuz tarafından kuruldu.

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dolu tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Mesut Dolu tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne?

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaat sektörünün en büyük sorununun yetersiz müteahhit sayısının fazlalığı olduğunu söyledi.

İnşaat Mühendisi Mesut Işık 25 yıl sonra ameliyat oldu!

25 yıldır böbreğindeki taşla yaşayan İnşaat Mühendisi Mesut Işık,  Üroloji ve Androloji Uzmanı Op.Dr. Evren Işık’ın gerçekleştirdiği ameliyatla sağlığına kavuştu. 

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mesut Karakulak tarafından kuruldu. 

Mesut Sancak: Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedefliyoruz!

İnşaat sektörünün İzmirli şirketi Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. Sancak, "Stratejik planlarımızı yaptık" dedi

Mesut Sancak Paşalimanı Koyu’nda lüks konut inşaatına başladı!

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Ardıç Mahallesi’ndeki Paşalimanı Koyu, son dönemde hızla artan inşaatlarla dikkat çekiyor. Mesut Sancak’ın inşaat şirketi de Paşalimanı’nda denize sıfır noktaya otel yapmak için Turizm Bakanlığı’nın kapısını çaldı.

Mesut Ercan İnşaat, Konya’yı yeniden şekillendiriyor!

Konya’nın gecekondu ve terk edilmiş mahallelerine modern binalar inşa eden Mesut Ercan İnşaat, Konya’yı yeniden şekillendiriyor. Mesut Ercan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yumrutaş ile sektöre dair meselelerden konuştuk.

Akın Petrolleri İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Petrolleri İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mesut Akın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon TL sermaye ile kuruldu.

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Mesut Akgül'ü ziyaret etti!

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-Der) Başkanı Sezai Mallı ve Yönetim Kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti..

Mesut Dolu İnşaat adres Haberi

Mesut Dolu İnşaat adres

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Mesut Dolu tarafından kuruldu. 

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Cad.No:174A...