18 / 04 / 2024

Metrobüs hattı Silivri

Metrobüs hattı Silivri

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinin tanıtımında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metrobüs hattı Silivri'ye uzatılmasıyla ilgili de açıklama yaptı.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Metrobüs güzergahı için planlanan metroya bir an önce başlanmalı!

İBB Meclisi’nin İYİ Parti Grup Sözcüsü olan trafik ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı;" Metrobüs güzergahına planlanan metro hattına hemen başlanması gerek" dedi...

Metrobüs hattı uzatılacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs hattının uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili açıklama yaptı. İşte Başkan Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Kalyon İnşaat Mali’ye metrobüs hattı yapacak!

Kalyon Holding, Mali'nin başkenti Bamako'ya metrobüs hattı inşa etmek için harekete geçti. Şirket Mali yönetimiyle Bamako'da 18 duraklı metrobüs hattının inşa edilmesine dair mutabakat muhtırası imzaladı...

Türkiye Mali'de metrobüs hattı inşa edecek!

Türk şirketi Kalyon AŞ. Mali'nin başkenti Bamako'da metrobüs hattı inşa edecek. Metrobüs hatındaki yolculuk süresinin 35 dakika sürmesi planlanıyor.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal: Metrobüs’ü Silivri’ye kadar uzatacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarla biraraya geldiği mitingde açıklamalar yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Metrobüs’ü Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye sonrasında Silivri’ye kadar uzatacağız” dedi. 

Raylı sistemler metrobüsün yükünü azaltacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Raylı sistemler yapılınca metrobüsün yükü azalacak. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bu sene sonunda açılacak'' diye konuştu.

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Metrobüs hattı Silivri'ye uzatılacak mı?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinin tanıtımında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metrobüs hattı Silivri'ye uzatılmasıyla ilgili de açıklama yaptı.

Hasan Akgün'den metrobüs teşekkürü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getiriyorum. Yapılacak çalışmaların da yakından takipçisi olacağım” dedi.

Metrobüs hattı Silivri'ye kadar uzatılıyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbulluların beklediği metrobüs müjdesini verdi. Emecen, "Planlanan Beylikdüzü-Silivri güzergahı ile İstanbul halkı hızlı ve konforlu ulaşım hizmetlerinden birine daha kavuşacaktır." açıklamasında bulundu.

Silivri'ye metrobüs geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri halkına müjde verdi. Topbaş, "Silivri'ye kadar metrobüs hattı üzerinde çalışıyoruz." dedi.

Metrobüs hattı Silivri Haberi

Metrobüs hattı Silivri


KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinin tanıtımı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saraçhane binasında gerçekleşti. Yapılan toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım katıldı.

Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mevlüt Uysal metrobüsün Silivri'ye uzatılıp uzatılmayacağı konusuna açıklık getiren Uysal, şöyle konuştu:

"Metrobüs şu anda normal kapasitesinin üzerinde yolcu taşıyor. 500 bin günlük kapasite ile planlanmış şu anda 900 bin kişi. Silivri'ye uzatıldığı zaman 1 milyon 300, 1 milyon 400 bin yolcu sayısı demek. Metrobüse binen vatandaşlarımızın halini hepimiz görüyoruz. Dolayısıyla şu anda var olan sıkıntıyı nasıl aşarız onun çözümünü ararken, Silivri'ye kadar uzatarak o çözülemez" dedi.

Uysal konuşmasına şu şekilde devam etti: "Ancak bizim eski Sirkeci-Halkalı banliyo dediğimiz, şu anda Kazlıçeşme-Halkalı banliyo çözüldüğü zaman önemli...