25 / 04 / 2024

Meydan Çekmeköy habitat fiyat

Meydan Çekmeköy habitat fiyat

İstanbul Çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Meydan Çekmeköy satış ofisi ile 0216 446 46 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje Habitat İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Meydan Park Çekmeköy fiyat!

Toplam 84 daire ve 2 işyerinden meydana gelen Meydan Park Çekmeköy fiyat listesi 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Proje İstanbul Çekmeköy'e bağlı Taşdelen'de inşa ediliyor.

Meydan Çekmeköy satış ofisi!

İstanbul Çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Meydan Çekmeköy satış ofisi ile 0216 446 46 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje Habitat İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Meydan Çekmeköy nerede?

Daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşan Meydan Çekmeköy Konutları'nın 7 bin 755 metrekare konut alanı ve 3 bin 546 metrekare ticari alanı bulunuyor. Peki Meydan Çekmeköy nerede?

Meydan Çekmeköy iletişim!

İstanbul Çekmeköy Taşdelen'de yükselen Meydan Çekmeköy iletişim için 0216 446 46 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 17 bin 480 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy!

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy projesi alanları 76 metrekare ile 118 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Çekmeköy Taşdelen'de yükselen proje ev + ofis konseptiyle hayata geçiriliyor.

Habitat İnşaat Alemdağ'da yeni proje yapacak!

Meydan Çekmeköy, Yuvam Apartmanı, Point Residence, Park Çekmeköy, Sarıyer Ruda Villa projelerine devam eden Habitat İnşaat yeni projesine Alemdağ'da hayat verecek. Alemdağ Evleri henüz projelendirme aşamasında...

Meydan Çekmeköy projesi Habitat İnşaat tarafından yükseliyor!

108 konut ve 21 ticari üniteden meydana gelen Meydan Çekmeköy projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede; 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Çekmeköy Taşdelen Meydan Projesi geliyor!

Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçirilecek meydan projesi ile Şile Otoyolu trafiği yerin altına alınarak bölge yayalara açılacak. Çekmeköy Taşdelen metro istasyonunun yanına yapılacak meydan projesiyle 5 mahalle birleştirilmiş olacak.

Platin Evler Çekmeköy ulaşım!

İçerisinde 37 adet dairenin bulunduğu Platin Evler Çekmeköy ulaşım bilgileri kapsamında; Doğa Koleji, Devlet okulları ile Buyaka AVM, Metrogarden AVM, Meydan AVM'ye oldukça yakın mesafede. Platin Evler'in toplu taşımaya uzaklığı ise 100 metre mesafede inş

Platin Evler Çekmeköy ev fiyatları!

Doğa Koleji, Devlet okulları ile Buyaka AVM, Metrogarden AVM, Meydan AVM'ye oldukça yakın mesafede, toplu taşımaya ise 100 metre mesafede yükselen Platin Evler Çekmeköy ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor...

Tilia Çekmeköy fiyat listesi!

4 bloktan meydan gelen ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlardan oluşan Tilia Çekmeköy fiyat listesi...

Üsküdar-Çekmeköy-Taşdelen metrosu Alemdağ'a kadar uzatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Üsküdar-Çekmeköy-Taşdelen Metrosu 2015’te tamamlanacak ve daha sonra Alemdağ’a kadar gidecek. Ayrıca Taşdelen’e 55 bin metrekarelik bir kent meydanı yapacağız” diyerek müjde verdi...

Çekmeköy Meydan Projesi ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 26 Haziran'da ihaleye çıkardığı Çekmeköy Meydan Projesi'nde DK Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 200 kişilik tiyatroya sahip olacak meydanın düzenlemesine 19 Ağustos 2013'te başlanmıştı...

Meydan Çekmeköy habitat fiyat Haberi

Meydan Çekmeköy habitat fiyat

Toplam 108 tane daire ve 21 tane ticari üniteden oluşan Meydan Çekmeköy Konutları 17 bin 480 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 76 ile 118 metrekare arasında değişiyor.


Meydan Çekmeköy'de daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 7 bin 755 metrekare konut alanı ve 3 bin 546 metrekare ticari alandan oluşuyor.


Site ortak kullanım alanları, kapalı otopark, otoparktan daireye ulaşım, kapalı yüzme havuzu, peyzaj alanları, güvenlik, kapalı sosyal tesis alanları, engelli uyumu, jeneratör ve merkezi ısıtma sistemi gibi sosyal yaşam alanlarına yer verilen projenin 350 metrekare sosyal tesis alanı mevcut. 


Meydan Çekmeköy satış ofisi telefon numarası 0216 446 46 57 olarak belirlendi. Ev ve ofis konsepti ile dizayn edilen projenin ticari ünite...