26 / 04 / 2024

Mezitli Belediyesi ihaleleri

Mezitli Belediyesi ihaleleri

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

Mersin Mezitli'de anaokulu yapımı için arsa bağışı!

Mersin Mezitli Belediyesi'nce Akdeniz Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait arsa üzerine anaokulu inşaatı için arsa bağışlandı.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

İmar ve ruhsat müdürleri Mezitli'de toplandı!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin İmar ve Şehircilik ile İnşaat Ruhsat Müdürlüğü yöneticileri sorunları ve çözüm yollarını aramak için bir araya geldi.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Mersin Mezitli'de 3.6 milyon TL'ye satılık 3 konut arsası!

Mezitli Belediyesi, 2 mahallesindeki 3 imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 17 Ocak'ta yapılacak...

Mezitli Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mezitli Belediyesi, Tece Mahallesi, Mezitli Mahallesi ve Kuyuluk Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı ihale ile satıyor...

Mezitli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mezitli Belediyesi, Tece Mahallesi ve Kuyuluk Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Satış ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek..

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Mezitli Belediyesi'nden sosyal tesis yapım ve kiralama ihalesi!

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Mezitli Belediyesi ihaleleri Haberi

Mezitli Belediyesi ihaleleri


Mezitli Belediye Başkanlığınca onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor. İhaleye katılmak isteyenlerin teklif mektuplarını 7 Haziran günü saat 12:00’ye kadar İhale Komisyon Başkanlığına vermeleri gerekiyor. 


MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA ONAYLANAN PROJEYE GÖRE KİRALAYAN TARAFINDAN SOSYAL TESİS (ÖĞRENCİ YURDU) YAPILARAK 10 YIL SÜRE İLE İŞLETME İHALESİ YAPILACAKTIR

Mezitli Belediye Başkanlığından:

Aşağıda nitelikleri belirtilen ve mülkiyeti Mezitli Belediyesine ait taşınmaz üzerine 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35.a maddesine göre (kapalı zarf usulü) aşağıda belirtilen gün ve saatlerde Mezitli Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda (şartnamede belirtilen şartlarda) kira ihalesi yapılacaktır.

İhaleye ilişkin şartname ve ekleri belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde görülebilir ve 1.000,00 TL karşılığında temin edilebilir. İhaleye katılmak isteyenlerin teklif mektuplarını...