19 / 04 / 2024

miami türk evi

miami türk evi

Türkiye'de yaşayanlar nerelerden konut almayı tercih ediyor? İşte bu sorunun yanıtı...

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Davos Zirvesi'nde kurulan 'Türk Evi'ne katılımcılardan yoğun ilgi!

İsviçre'nin Davos kasabasında yapılan 50'nci Dünya Ekonomik Forum (WEF) toplantıları kapsamında kurulan Türk Evi küresel yatırımcıların ve siyasetçilerin ilgisini çekti.

Tekirdağ Ergene Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Atatürk Evi'nin temelini attı. Temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Tekirdağ Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Atatürk Evi" temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

New York’taki Türk Evi’nin yüzde 70’i tamam!

Temeli 2017 Eylül ayında atılan, New York’taki Türk Evi’nin yüzde 70’i tamamlandı. CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, Türk Evi’nin Engineering News Record (ENR) tarafından ödüle değer görüldüğünü anlattı.

Selanik'teki Atatürk Evi'nin restorasyonu TBMM'de!

Selanik'teki Atatürk Evi'nin tarihi dokusuna uygun olarak restore edilmesi için yapılacak çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Selanik'teki Atatürk Evi'nin tarihi dokusunun bozulduğu iddiası!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Selanik'teki Atatürk Evi'ni ziyaret etti. Türkkan, yapılan restorasyonun evin tarihi dokusunu bozduğunu iddia etti. 

New York'taki Türk Evi'nin kaba inşaatı tamam!

2021 yılında bitecek olan 35 katlı bina lale şeklinde tasarlanan New York’taki Türk Evi'ni 35 katın kaba inşaatı bitti...

Meghan Markle yeni evi için Türk motifleri istedi!

Dört yıl önce İstanbul'da Soho House isimli otelde kalan Meghan Markle, yeni evlerinin de bu otele benzemesini istedi. Markle, duvarlarda Türk motiflerinin kullanılmasını istedi.

Çanakkale Atatürk Evi Müzesi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi Bigalı köyünde yeniden inşa edilen ‘Atatürk Evi Müzesi’, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı törenle hizmete açıldı. 

miami türk evi Haberi

miami türk evi


Toplam 250 konut satışının gerçekleştiği, 1200 konut için ön anlaşmanın yapıldığı fuarda, satılan konutların 50'sini yurt dışındaki projeler oluşturdu. En fazla talep, Miami'deki Trump Sho ve Mekke'deki ZemZem Tower'da yoğunlaştı. Trump Sho'dan konut alanlar, Jennifer Lopez'in komşuları arasına katılırken, Kabe manzaralı ZemZem Towers projesinden devre kullanım hakkı amak için 250 kişi bağlantı kurdu.

İstanbul'da gerçekleştirilen Realistexpo Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı fuarında bu yıl ilgiyi, Türkiye'de uygulamaya konulan yeni projelerden çok, Amerika, Malezya, Dubai, Mekke ve Medine'deki konut projeleri çekti.

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen Realistexpo Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı fuarı, 27-30 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Bayındırlık ve İskan Bakanı Müsteşarı Sabri Özkan Erbakan tarafından açılışı yapılan fuarı, 20 bin İstanbullu gezdi. Fuar'da toplu konut...