28 / 03 / 2024

Mimar Necati Bahçeci vefat etti

Mimar Necati Bahçeci vefat etti

Mimar Necati Bahçeci 25 Ekim 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Kütahya Sabuncupınar Köyü'nde defnedilecek.

Yabancıya konut satışı mercek altında! 100'den fazla dosya incelemede! 

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğuna ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konut satışında çirkin oyuna büyük ceza yolda! Fiyatları işte böyle yükseltiyorlar!

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini dile getirdi.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği açıkladı! Gayrimenkulde değerleme hizmet oranı pahalı değil

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, SPK’dan lisanslı olan gayrimenkul ve varlık değerlemesinde bulunan uzmanların ve değerleme firmalarının kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk seviyesindeki fiyat belirlemeden çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gayrimenkul sektöründe 3'lü açmaz!

Vergi Müfettişi Ahmet Bahçeci, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde gayrimenkul sektöründeki açmazları kaleme aldı. İşte Ahmet Bahçeci'nin 'Gayrimenkul sektöründe üçlü açmaz' başlıklı yazısı...

Devlet Bahçeli'nin Karabağ'da yaptıracağı okulun projesi tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinin Şuşa kentinde yaptıracağı okulun projesi tamamlandı. Okul projesinin mimarı Yusuf Ziya Günaydın, projenin detaylarını paylaştı...

Mimar çift, Bodrum'da 44 metrekarelik konteyner ev yaptı!

İç mimar Tayfur Girgin ve eşi  Özveri Girgin, Ankara’daki evlerini kapatarak Bodrum’da mandalina bahçesi içerisinde 44 metrekarelik bir konteyner evde yaşamaya başladı.

Seedarc Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Seedarc Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaaddin Sadıkoğlu ve Feridun Bahçeci ortaklığında kuruldu.

Queen City Turizm Acenteliği ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Queen City Turizm Acenteliği ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Umut Verdi Bahçeci tarafından kuruldu... 

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Bahçeci Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeci Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Bahçeci tarafından kuruldu. 

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

Mimar Necati Bahçeci vefat etti Haberi

Mimar Necati Bahçeci vefat etti

Mimar Necati Bahçeci 25 Ekim 2015 tarihinde vefat etti.


Cenazesi 26 Ekim 2015 tarihinde bugün öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Kütahya Sabuncupınar Köyü'nde...