26 / 04 / 2024

MODEF EXPO nerede

MODEF EXPO nerede

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

MODEF EXPO'ya yoğun ilgi!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

Esenyurt Expo 2015'in tarihi belli oldu!

Esenyurt Belediyesi ve ESİDER tarafından düzenlenen Esenyurt Expo 2015 Sanayi Etkinliği'nin tarihleri belli oldu. Peki Esenyurt Expo 2015 ne zaman ve nerede düzenlenecek? İşte cevaplar...

Modex Expo 2014 Fuarı yarın kapılarını açılıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 32'incisi düzenlenen MODEF EXPO Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor. İnegöl Fuar Merkezi'nde toplam 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO Fuarı'na yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçi bekleniyor...

EXPO ve kruvaziyer İzmir'in önünü açtı!

İzmir İtalyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rebii Akdurak, "Eskiden İtalya'da 'İzmir' dediğim zaman hiç kimse nerede olduğunu bilmiyordu. Ancak kruvaziyer turizmi ve EXPO, İzmir'in İtalya'da iyi bir şekilde tanınmasına neden oldu" dedi.

Emlak 2013 Fuarına nasıl gidilir?

Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı olarak nitelendirilen Emlak 2013 Fuarına nasıl gidilir? Emlak 2013 Fuarı nerede düzenleniyor? CNR EXPO nerede? İşte sizi Emlak 2013 Fuarına götürecek güzergahlar...

MODEF EXPO'ya 62 ülkeden ziyaretçi geldi!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, bu yıl 30’uncusunu düzenledikleri MODEF EXPO fuarını, 2 bin 450'si yabancı 14 bin kişinin ziyaret ettiğini açıkladı....

Alinur Aktaş: MOFEF EXPO başarılı geçti!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MODEF EXPO Fuarı'na katılan 145 firmaya katılım belgelerini takdim etti. Firmaları gezen Başkan Aktaş, yurt dışı müşteri sayısında rekor sayıya ulaştıklarını söyledi...

Sadullah Ergin MODEF EXPO'yu ziyaret etti!

Adalet Bakanı Sadullah Engin, Bursa İnegöl'deki MODEF EXPO’yu ziyaret etti. Stantlardaki yabancı ziyaretçi sayısından etkilenen Ergin, Türkiye'nin diğer illerindeki mobilyacıların İnegöl'den öğreneceği çok şey olduğunu söyledi....

MODEF EXPO nerede Haberi

MODEF EXPO nerede


Yılda 2 kez düzenlenen Mobilya Dekorasyon Fuarı (MODEF), 62 ülkeden 3 binin üzerinde yabancı, 81 ilden de 23 binin üzerinde yerli ziyaretçiyi ağırladı, 181 firma yeni model ve aksesuarlarını sergiledi. Bu yıl 34’üncüsü düzenlenen MODEF EXPO, yıl boyunca süren gerek ülke içi gerek komşu ülkelerdeki karışıklıklar dolayısıyla durgun geçen 10 ayın merhemi oldu. Geçen yıllara oranla yerli ve yabancı ziyaretçi sayısındaki artış mobilyacının yüzünü güldürdü. Bu yıl 28 bin metrekarelik alanda İnegöl’de üretim yapan 181 firmanın yer aldığı MODEF EXPO için 50 ülkeden alım heyeti geldi. Katılımcı firmalar; özellikle Afrika, Irak, Libya, Suudi Arabistan, Nijerya, Azerbaycan, Kosova, Almanya, Yunanistan, Avrupa ve Ortadoğu’dan büyük miktarlarda ihracat anlaşması imzaladı. 


Öte yandan, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (İMOS) düzenlediği “İnegöl Dünya ile Buluşuyor” projesi...