19 / 04 / 2024

Mogan Gölü ankara

Mogan Gölü ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Bakanlıklar ve de Gölbaşı Belediyesi ile birlikte, Mogan Gölü ’nün kurtarılması ve bölgenin daha yaşanabilir bir haline gelebilmesi için ortak protokol imzaladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mogan Gölü için harekete geçti!

Çevre Bakanlığı Mogan Gölü için harekete geçti. Mogan gölü dip çamurunun temizliği, gölü besleyen derelerin ıslahı ve göl çevre düzenlemesi işlerinin yapılması amacıyla; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde işbirliği protokolü imzalandı.

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Ankara Terrace Mogan Konakları 2019'da teslim! Yeni proje!

ÖRYAP İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Mogan Konakları Gölbaşı Mogan Gölü’nün yanı başında yükseliyor. 17 villadan oluşan projede teslimlerin 2019 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Kuğu Gölü Villaları’nda yüzde 18 KDV bizden kampanyası!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Oyak Göksupark Ankara fiyat aralığı!

Oyak Göksupark Ankara fiyat aralığı 191 bin TL ila 725 bin TL arasında değişiyor. Projeden öncelikli olarak 10 yılını dolduran 153 bin Oyak üyesi yararlanacak...

Oyak Göksupark Ankara satış fiyatları!

Oyak Göksupark Ankara satış fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Eryaman'da hayata geçirildi...

Oyak Göksupark Ankara ev fiyatları!

Oyak Göksupark Ankara ev fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Eryaman'da 15 blok olarak hayata geçirildi...

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Kaşmir Göl Evleri Eryaman güncel fiyatlar!

Ankara Eryaman'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Projede 4 oda 1 salon tipte daireler yer alıyor...

Mogan Gölü ankara Haberi

Mogan Gölü ankara

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in koordinesinde gerçekleşen protokol kapsamında, yaşanan kuraklık nedeniyle göldeki suyun, canlı yaşamanı tehlikeye düşürecek seviyelere inmesi üzerine “Mogan’ı kurtarma harekatı” başlatıldı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gölbaşı Belediyesi’nin işbirliği içerisinde proje hazırlıkları tamamlanarak, Mart ayında çalışmalarına başlanacak olan eylem planıyla Mogan Gölü, 2 yıl içerisinde daha da yaşanabilir bir bölge haline gelecek.


 Büyükşehir Belediyesi Mogan Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen protokol imza törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ilgili bakanlık ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.


Geçtiğimiz haftalarda da Çiçek başkanlığında, Çevre ve Şehircilik Bakanı...