19 / 04 / 2024

morgıç brokerliği kursu

morgıç brokerliği kursu

Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ile İzmir Emlakçılar Odası arasında yapılan protokolle, İzmir'de "Mortgage (Tutsat) Brokerlığı ve Gayri Menkul Ekspertizi" kursu düzenlenecek.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 3 milyon 60 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Morgül, Ferdinar Gülük ve Cevdet Morgül ortaklığında kuruldu.

Arkadya Global Gayrimenkul Brokerliği Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Arkadya Global Gayrimenkul Brokerliği Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Selena Yıldırım tarafından kuruldu.

International Realtors Group'tan Baltimore'da kira garantili gayrimenkuller!

TÜRK iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerliği yapan International Realtors Group yatırımlarına kiracı ve geri alım garantili konutlar satıyor...

İngiltere’de corona virüs nedeniyle prefabrik morg yaptılar!

Dünya çapında 8bin 987 kişinin ölmesine neden olan corona virüsü İngiltere'de de panik yaratıyor... İngiltere'nin başkenti olan Londra'da dün alelacele 215 kişi kapasiteli morg yapıldı. 

Muradiye Belediyesine ait 4 katlı bina için yıkım kararı!

Rize Muradiye beldesinde belediyeye ait içerisinde kiralık iş yerleri ve Kuran kursu yer alan 4 katlı binanın yıkımına karar verildi.

Emlak Konut Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu ihalesi 29 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'ni 29 Haziran 2017 tarihinde ihale edecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü sigortalandı!

Türkiye'nin son yıllardaki en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul Boğazı'nın en yeni incisi Yavuz Sultan Selim Köprüsü, dünyanın önde gelen sigorta ve reasürans brokerliği şirketlerinden JLT Sigorta ve Reasürans Brokerliği tarafından sigortalandı.

İMO Kocaeli, MS Project Kursu düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi, oda üyelerinin iş hayatında süre ve maliyet kayıplarını önlemek için kullanılan, "MS Project ile Proje Yönetim Kursu" düzenledi.

Arnavutköy Hz. Ömer Kuran Kursu açıldı!

3. yıl önce temeli atılan Hz Ömer Kuran Kursu, hayır severlerin yardımı ve Arnavutköy Belediye’sinin desteğiyle tamamlandı. 100 öğrenci kapasiteli kurs, içerinde yatakhane, öğrencilerin faydalanacağı sosyal alanlar ve konferans salonu barındırıyor.

Sancaktepe Ensar Camii Kuran Kursu hizmete açıldı!

Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ensar Camii Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. 15 Temmuz Cuma günü yapılan törene, Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Adıyaman Gerger'de Erkek Kur'an Kursu hizmete açıldı!

Gerger ilçesi Üçkaya Köyü’ne bağlı Hezaz mezrasında, (Sofi Hasan’ın Köyü) Tevhid Derneği’nin öncülüğünde ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla yapılan “Yatılı Erkek Kur’an Kursu” hizmete açıldı.

Bursa Altınşehir Kuran Kursu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de geçtiğimiz yıl hizmete açtığı 15 bin 300 metrekare alanlı parkın ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen kuran kursu binası için de desteklerini sürdürüyor.

morgıç brokerliği kursu Haberi

morgıç brokerliği kursu


Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdür Vekili Necmettin Yalçın, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde düzenlenen imza töreninde, bakanlık olarak mesleki eğitime çok önem verdiklerini ve bu alanda eğitim seviyesinin yükseltilmesini amaçladıklarını söyledi.


Milli Eğitim Bakanlığının, Türkiye'de uygulanan mesleki eğitimde Avrupa Birliği standartlarına ulaşılması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yalçın, "İzmir Emlakçılar Odası ile imzaladığımız bu protokol, emlak ve gayri menkul sektöründe daha kaliteli hizmet verilmesi için önemli bir adımdır" dedi.


İzmir Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mesut Güler de, son yıllarda emlakçılık sektöründe çok önemli yol alındığını ifade ederek, şöyle konuştu:


"Son olarak Mortgage Yasası yürürlüğe girdi. Bazı eksiklikleri bulunmasına karşın, sektörün çerçevesinin yasalarla belirlenmesi bakımından bu yasa önemlidir. Bu eksikliklerin de zamanla giderileceğini umuyoruz. Protokol çerçevesinde açacağımız Mortgage brokerlığı ve gayri...