28 / 03 / 2024

muğla inşaat işleri

muğla inşaat işleri

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu, yükselen çimento fiyatlarını boykot etmek için 24 Eylül tarihinde kadar inşaatları durdurma kararı alan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a tam destek vereceklerine dikkat çekti. 

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

İnşaat işleri vergi kesintisi oranı yükseltildi!

Yıllara yaygın inşaat işleri vergi kesintisi oranı 2021'de artırıldı. İnşaat ve taahhüt işi yapanlardan kesilen vergi stopaj oranı yüzde 3’den yüzde 5’e yükseltildi. 

Kırklareli Valiliği: İnşaat işçileri, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak!

Kırklareli Valiliği, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri sebebiyle Türkiye genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından inşaat işçilerinin muaf tutulacağını açıkladı.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da yüzde 14.8 arttı!

‘Türkiye İMSAD Temmuz 2020 Sektör Raporu’na göre, Ocak-Mayıs döneminde 6 sektörün üretiminde artış yaşandı ve inşaat sektöründe talep artışı yaşandı. Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen inşaat sektöründe yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da 14.8 puan arttı...

Bodrum'da inşaat işçilerini taşıyan minibüsle kamyonet çarpıştı: 8 yaralı!

Muğla Bodrum'da, inşaat işçilerini taşıyan minibüsle kamyonetin çarpışması sonucunda 8 işçi yaralandı.

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

Akkuyu’nun inşaat işleri Türk firmalara emanet!

Akkuyu’nun inşaatında kullanılması planlanan 2,3 milyon metreküp beton, 12 bin 300 vana ve 21 bin kilometre kablo için ihaleler düzenlenecek. Türk firmaları için doğacak bu iş birliği fırsatları, nükleer enerji sektörünün devlerini bu yıl yedinci defa İstanbul’da bir araya getirecek Nükleer Santrall

Yeni inşaat işleri siparişleri 16 puan arttı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. Rapora göre, 2019 yılında kademeli ve kırılgan bir artış gösteren yeni inşaat işleri siparişlerinde de sıçrama yaşandı. Yeni inşaat işleri siparişleri ocak ayında, bir önceki aya göre 16 puan yükseldi

Kayseri'de inşaat ustası muhtar olunca eşi işlerini devraldı!

Kayseri'de inşaat işleri ile uğraşan Emir Metin (48) muhtar seçildikten sonra, inşaat işlerini eşi Fatma Metin’e devretti. Fatma Metin, inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak gibi birçok işi başarılı bir şekilde yapıyor...

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık veriyor!

Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Alper Potuk’un inşaat işleri için sürekli Romanya’ya gittiği söyleniyor. Sosyal medyadaki Fenerahçe taraftarları yorumlarında, "Müteahhit misin? Topçu musun?" diyor.

İnşaat işleri seviyesi Temmuz'da 1,1 puan yükseldi!

Haziran ayında bir önceki aya göre 3,6 puan gerileyen mevcut inşaat işleri seviyesi Temmuz'da 1,1 puan yükseldi.

muğla inşaat işleri Haberi

muğla inşaat işleri

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu, yükselen çimento fiyatlarını boykot etmek için 24 Eylül tarihinde kadar inşaatları durdurma kararı alan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a tam destek vereceklerine dikkat çekti. 

Sözcü Gazetesi'nden Mustafa Sarıipek'in haberine göre; MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile 6'ncı Meslek Komitesi (İnşaat Taahhüt vb.) Başkanı Menaf Kıyanç ve komite üyeleri 15 gün süreyle inşaatları durdurmaya karar verdi. 

‘YILLIK YÜZDE 200 ZAM KABUL EDİLEMEZ’

MUTSO tarafından gerçekleştirilen yazılı açıklamada, inşaat sektöründeki maliyetler arasında önemli bir yere sahip olan çimento ve türevleri ürünlere, son bir senede yüzde 200 oranında zam yapıldığına dikkat çekildi. “Bunu kabul etmek mümkün değil” ifadeleri kullanılan açıklamada, “Çünkü bu orantısız zamlar hem inşaat sektöründeki firmaları hem de nihai tüketiciyi mağdur ediyor. Yükselen afaki...