24 / 04 / 2024

Muğla Milasta yangın mı çıktı

Muğla Milasta yangın mı çıktı

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde dün başlayan ve gece boyunca devam eden yangın, kontrol altına alındı.Köyiçi Mezarlık mevkisinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Muğla Milas'ta orman yangını çıktı!

Köyiçi Mezarlık mevkisinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangın bölgesine, Milas Orman İşletme Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerine bağlı ekipler sevk edildi

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

TOKİ Muğla 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor. 304 konutun yer aldığı projede 8 dükkan da bulunuyor.

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor...

Muğla'da 156 bina acil yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla'da yangınlar nedeniyle 11 bin 844 haneden 36 bin 365 vatandaşın tahliye edildiğine vurgu yaparak "Toplam 156 bina acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı konumdadır. 77 konut da aynı kapsamdadır" diye konuştu.

Aydın ve Muğla'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 6 milyon 322 bin 867 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişleri bugün gerçekleştirilecek...

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

ÖİB'den Muğla Bodrum'daki taşınmazın satışına onay!

Muğla'nın Bodrum ilçesi, Konacık Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışına onay verildi...

TOKİ Muğla Seydikemer kuraları bugün çekiliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Seydikemer 100 bin konut projesinde yer alan konutların sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

Muğla Milasta yangın mı çıktı Haberi

Muğla Milasta yangın mı çıktı


Yangında yaklaşık 600 hektar alan zarar gördü.Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde dün başlayan ve gece boyunca devam eden yangın, kontrol altına alındı.Köyiçi Mezarlık mevkisinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangın bölgesine, Muğla, Ortaca, Marmaris, Yatağan, Milas Orman İşletme Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerine bağlı ekipler ile müdahale edildi. Yangının büyümesi üzerine, İzmir, Manisa, Antalya, Denizli, Kütahya ve Aydın'dan da orman ekipleri bölgeye sevk edildi.


Sabahın ilk ışıklarıyla 5 uçak ve 7 helikopterin yanı sıra 10 iş makinesi, 60 arazöz ve 200 yangın söndürme işçisi söndürme çalışmalarına katıldı.Havadan ve karadan sürdürülen yoğun müdahale sonucu yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarına başlandı.Yangının, Kemerköy Termik Santrali ve 3 siteye ulaşmaması için havadan ve karadan yoğun müdahale...