25 / 04 / 2024

Murat Dalkılıç Alaçatı evi

Murat Dalkılıç Alaçatı evi

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe gitti!

Bir dönem oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, o sürede beraber yaşadıkları ultra lüks villanın senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin ödemişti. Ayrılığın ardından evi kullanmak istemeyen Dalkılıç ödediği yıllık ücret nedeniyle zarara uğradı. 

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan 600 bin TL peşinatlı ayrılık!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sanatçı Murat Dalkılıç, ayrılmalarına rağmen senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin verdikleri villada birlikte yaşamaya devam ediyor...

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın kirasına ortak oldu!

Güzel oyuncu Hande Erçel, 3 senedir beraber olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç’ın maddi sıkıntı yaşamasıyla oturdukları evin kirasına ortak oldu...

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç lüks villalarının kirasını ödeyemiyor mu?

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın Çubuklu Vadi Konakları'nda bulunan, aylık kirası 25 bin TL olan olan lüks villalarının kirasını ödemekte zorluk çektiği iddia edildi...

Murat Dalkılıç Alaçatı evi Haberi

Murat Dalkılıç Alaçatı evi

Geçtiğimiz aylarda aşklarına bir şans daha veren Hande Erçel ve Murat Dalkılıç önceki gün sessiz sedasız İzmir'e gitti. Bugün Çeşme'deki bir mekanda konser verecek olan Dalkılıç, Erçel'e gözlerden uzak tatil yapmak için otelde konaklamak yerine ev tutmayı tercih etti. 

Takvim'de yer alan habere göre, ünlü popçu Çeşme kaçamağı için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Yazı Erçel'le Alaçatı'da geçirecek olan popçu, aylık kirası 145 bin TL olan bir ev kiraladı. Magazin dünyasının gözde ikilisi, konuşulanlara göre özel yüzme havuzlu evin o9ldukça yüksek duvarları olmasına özen gösterdi. Ünlü çift, bu sayede havuzda keyif çatarken magazincilere yakalanma korkusu yaşamaktan...