29 / 03 / 2024

Muratpaşa Belediyesi imar planları

Muratpaşa Belediyesi imar planları

Hatalı yapılan imar planlarından dolayı Vakıfların açtığı tazminat davası ile Muratpaşa Belediyesi’nin 15 milyon lira borçlu olduğu ortaya çıktı. Borcun 13 milyon 303 bin lirası taşınmaz gayrimenkuller ile geri kalan 1 milyon 700 bin lirası nakit ödenecek

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Muratpaşa Belediyesi, imar planı reddini mahkemeye taşıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalyalıların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarla kente kazandıracak ve vatandaşların mülkiyet haklarını kullanımının önününü açarken kamuyu da büyük bir kamulaştırma yükümlülüğünden kurtaracak çalışmasının reddedilmesini mahkemeye taşınıyor.

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları için olağanüstü toplanıyor!

Antalya Muratpaşa Kırcami'nin imar planları için olağanüstü 13 Temmuz Cumartesi saat 10.00'da toplanıyor.

Muratpaşa Belediyesi imar planları Haberi

Muratpaşa Belediyesi imar planları


Muratpaşa Belediyesi, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne olan 15 milyon lira borcunu taşınmaz gayrimenkuller ile ödeyecek.  Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün mülkiyetlerinin bulunduğu Varlık Mahallesi’nin yıllar önce imar planları yapılırken yapılan hata üzerine açılan tazminat davası ve faizlerden oluşan borcun nasıl ödeneceği yönünde yapılan görüşmeler sonunda anlaşmaya varıldı. Antalya 2. İdare Mahkemesi’nin Esas 2010/596 ve 2012/869 sayılı ilamına bağlı olarak Muratpaşa Belediyesi’nin 15 milyon lira olan borcun gayrimenkul verilerek ödenmesi ne Vakıflar Genel Müdürlüğü 29 Haziran 2015 tarihinde olur verdi.


17 BİN M2 ARAZİ VERİLECEK

İçlerinde dükkân, otopark, semt spor alanı ve ilköğretim alanı gibi toplam 13 milyon 303 bin 155 lira olan 17 bin 700 m2 gayrimenkul verilerek ödenecek olan borcun geri kalanı olan 1 milyon 696 bin 845 lira ise yapılacak yeni bir...