19 / 04 / 2024

MÜSİAD diyarbakır cami

MÜSİAD diyarbakır cami

MÜSİAD, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için camii hayata geçirdi. Camiinin açılışı 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanını yayımladı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Mısır fiyatlarında şok! Mısır fiyatları hangi borsada kaç lira? 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden Diyarbakır'da bu sene mısır rekoltesinin 253 bin ton şeklinde olacağı öngörülüyor. Peki mısır fiyatları bugün ne kadar? İşte borsa borsa mısır 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

Buğdayda arz endişesi! Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Buğday fiyatları geçtiğimiz gün yaşadığı kazanımlarla gündeme gelmişti. Ancak dün düşüş gösterdi. Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? İşte borsa borsa buğday, arpa, mısır 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm: Proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi sınırlarında kalan 53 dönümlük alan, 25 Eylül'de Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararıyla riskli bölge ilan edildi ve kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 7 bin kişinin etkileyeceği proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Türk inşaatçılara Nijerya’da yatırım çağrısı!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Türk iş insanlarına, Afrika’nın en büyük ekonomileri arasında yer alan Nijerya’da yatırım ve ticaret çağrısı yaptı. 

TOKİ Diyarbakır Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı ihalesi 27 Temmuz'da!

Diyarbakır Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4 Kısım Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

MÜSİAD diyarbakır cami Haberi

MÜSİAD diyarbakır cami

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için cami hayata geçirdi.

MÜSİAD tarafından yapılan açıklamaya göre, MÜSİAD, Türkiye’nin kalkınması, bölgesinde huzurun sağlanması ve toplumsal barışın hakim kılınması adına yurt içi ve yurt dışında birçok yardım kampanyası ve sosyal sorumluluk çalışmalarına imza atmayı sürdürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Başta Diyarbakır, Bingöl, Şırnak ve Mardin olmak üzere, Türkiye’nin yakın döneminde terör örgütü PKK’nın eylemlerine sıkça maruz kalan bölgelerde, terör örgütünün haince davranışlarıyla zedelenen kardeşlik hukukunun yeniden tahkim edilmesi adına birçok projeye imza atan MÜSİAD, son olarak Kopuzlar Vakfı iş birliğinde, ülkedeki barışın ve huzurun güvencesi Mehmetçikler için askeri kışla içerisinde camii açılışı yapıyor.

Bu bağlamda, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Komando Camii hayata geçirildi.

Selçuklu...