27 / 04 / 2024

MÜSİAD Uluslararası Fuarı

MÜSİAD Uluslararası Fuarı

MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen panellerde, Türk şirketlerinin Fransa, Rusya, Malta, Macaristan, Şili, Meksika ve Peru gibi ülkelere yatırımını ve bu ülkelerin Türkiye ile olan ticaret hacmini artırmaya yönelik fırsatlar paylaşıldı.

15. Müsiad Uluslararası Fuarı Konya'da da görüşme gerçekleştirdi!

Fuar için Türkiye'ye gelen 7 binin üzerindeki işadamı ve alım heyetleri sadece İstanbul'la sınırlı kalmadı. 11 kişilik ticaret ve alım heyeti Konya'ya giderek Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliğinde toplantılara katıldı.

İttifak Holding, Müsiad Uluslararası Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

26 - 30 Kasım tarihleri arasında istanbul CNR Expo Center'da düzenlenen 15'inci Müsiad Uluslararası Fuarı'na katılan yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi, İttifak Holding'in standına yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye helal turizm sektöründe dünya lideri olabilir!

15. kez düzenlenen MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Uluslararası Fuarı kapsamında gerçekleştirilen "Helal Turizm" konulu panelde Türkiye 'nin dünyadaki helal turizm pazarındaki yeri tartışıldı.

İpekböceği tramvayı, MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda ilgi gördü!

Türkiye´nin ilk yerli üretimi ‘İpekböceği’ tramvayı, İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Recep Altepe, “Fuar oldukça zengin, Türkiye’de yapılanları ve üretilenleri gördükçe mutlu oluyoruz” dedi.

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı 26 Kasım’da İstanbul’da başlıyor!

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı 26 Kasım’da İstanbul’da başlıyor. İstanbul’da her iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bu yıl 15’inci kez İstanbul CNR Expo Center’da gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Uluslararası Fuarı lansmanı 3 Haziran'da gerçekleşecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) her iki yılda bir Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile paralel olarak gerçekleştirdiği MÜSİAD Uluslararası Fuarı lansmanı 3 Haziran'da yapılacak...

Hasanoğlu İnşaat, 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na katıldı!

Başarılı konut ve kamu projelerine imza atan, sektörün önde gelen şirketlerinden Hasanoğlu İnşaat, CNR Expo Center - Yeşilköy’de düzenlenen 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na katıldı...

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Mısırda taban fiyat 10 TL olacak mı? Çiftçiler dikkat! 

Tarımsal üretimde daha planlı programlı, üreticiyi üretmeye teşvik edecek sürdürülebilir adımlar atılması gerektiğinin altını çizen Feyzullah Korkut, mısırın taban fiyatının kilogramda 10 lira olması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Buğdayda arz endişesi! Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Buğday fiyatları geçtiğimiz gün yaşadığı kazanımlarla gündeme gelmişti. Ancak dün düşüş gösterdi. Buğday, mısır ve arpa fiyatları kaç lira? İşte borsa borsa buğday, arpa, mısır 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

MÜSİAD'dan indirim çağrısı!

MÜSİAD sosyal medya hesabı Twitter'dan iş dünyasının indirime gitmesi gerektiğini vurgulayan bir paylaşım yayınladı.

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Türk inşaatçılara Nijerya’da yatırım çağrısı!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Türk iş insanlarına, Afrika’nın en büyük ekonomileri arasında yer alan Nijerya’da yatırım ve ticaret çağrısı yaptı. 

Bağdat'taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış sonrası Irak’ın başkenti Bağdat’taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi.

Kredi maliyetlerindeki düşüş konutta stokların erimesi adına atılmış faydalı bir adım!

Kredi maliyetlerindeki düşüş trendinden memnun olduklarını belirten Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan "Piyasanın canlanması ve bilhassa konutta stokların erimesi adına atılmış faydalı bir adım olarak görmek mümkün" dedi.

IMF'ten Mısır'a koronavirüs kredisi: 2 milyar 772 milyon dolar!

Uluslararası Para Fonu (IMF), yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Mısır’a 2 milyar 772 milyon dolar kredi vermeyi kararlaştırdı.

Adım adım kentsel dönüşüm süreci!

Kentsel dönüşüm kapsamında kaçak olan riskli binalar yıkılıyor ve depreme dayanıklı yapılar inşa ediliyor. Peki kentsel dönüşüm süreci nasıl ilerliyor? İşte tüm merak edilenler...

MÜSİAD Uluslararası Fuarı Haberi

MÜSİAD Uluslararası Fuarı

15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen panellerde Türkiye ile farklı ülkelerde yatırım imkânları tartışıldı. Pek çok ülke ticaretini artırmaya yönelik çalışan kurumların temsilcilerinin katıldığı panellerde ülkelerdeki cazip yatırım koşulları değerlendirildi. 


"Fransa ve Türkiye Arasında Ticaret ve Yatırım" konulu bir panele MÜSİAD Avrupa Koordinatörü Zeki Güvercin,Fransız Kobiler Federasyonu (CGPME) Başkanı JeanFrançois Roubaid ve Fransız Uluslararası İş Geliştirme Ajansı UBIFRANCE Türkiye Direktörü Eric Fajole katıldı. Fransız KOBİ'ler Federasyonu (CGPME) Başkanı Jean- François Roubaid 1.6 milyon Fransız şirketi temsil ettiklerini söyleyerek, Türkiye'de dinamik bir piyasa olduğunu ve iki ülkenin eski dost olduğunu vurgulayarak, bu dostluğun 1960'lı yıllarda başladığını hatırlattı. Roubaud, Fransa'nın AB'nin ikinci ekonomik gücü olduğunu belirterek ülkenin yatırım yapmak için önemli bir yer olduğunu anlattı. Fransızların Türkleri, Türklerin de Fransızlar! sevmesi gerektiğini...