20 / 04 / 2024

Mustafa Çelik sahabiye açıklaması

Mustafa Çelik sahabiye açıklaması

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 12'nci kata ulaşıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 6 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların hızlandığını, ilk etap inşaatlarda 12. kata ulaşıldığını söyledi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Sahabiye kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden devam ediyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in ifadesiyle 4 milyar TL’yi bulan dönüşümle Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi hız kesmeden sürüyor. 

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap görüşmeleri başlıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, birinci uygulama etabı inşaatı hızla devam eden Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etap uzlaşma görüşmelerinin 28 Mayıs’tan itibaren başlayacağını açıkladı. 

Yeni Sahabiye Kayseri'nin Taksim'i!

Yapılan yatırımlar ile birlikte Kayseri’de rekorlar kırdıklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, “En komplike kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Sahabiye’yi hayata geçiriyoruz. Yeni Sahabiye, aynı zamanda şehrin yeni yaşam merkezi de olacak” dedi

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi şantiyesinde incelemelerde bulundu

Mustafa Çelik'ten raylı sistem açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye yeni raylı sistem hatları yapımıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Mustafa Çelik sahabiye açıklaması Haberi

Mustafa Çelik sahabiye açıklaması


Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediye tarihinin en önemli projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında iki önemli sosyal alanın temelini attı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, kentsel dönüşüm alanına yapılacak olan okul ve caminin temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı. Törende açıklamalar yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeni Sahabiye’nin Kayseri’nin geleceğine bırakılacak en büyük miras olacağını belirtti.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Alanı’nda yer alan okul ve caminin temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in dışında Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Hayırsever Recep Mamur, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar da katıldı. 

Kayseri...