20 / 04 / 2024

Mustafa Toprak menderes

Mustafa Toprak menderes

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menderes Develi İlkokulu ve Ortaokulu'nda incelemede bulunarak 8 derslikli ilave yeni bir okul binası yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi.

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Malatya'ya yeni sağlık yatırımları geliyor!

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

Malatya Battalgazi'deki eski devlet hastanesi yıkılıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından metruk haldeki Malatya eski Devlet Hastanesinin yıkımına başlandı. Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Erhaç Havalimanı ulaşıma açıldı!

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini engellemek amacıyla kapattıkları Erhaç Havalimanı'nın ulaşıma açıldığını bildirdi.

Malatya Çebiş Tüneli açıldı!

Malatya-Sivas karayolunda yapımı tamamlanan Çebiş Tüneli trafiğe açıldı. Açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindekiler, 650 metrelik tünelde bir süre yürüdü.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

Mustafa Toprak menderes Haberi

Mustafa Toprak menderes


İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menderes Develi İlkokulu ve Ortaokulu'nda incelemede bulunarak 8 derslikli ilave yeni bir okul binası yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi. Özellikle ortaokulun dağınık olması nedeniyle sıkıntılar yaşandığını ve bazı öğrencilerin çevre mahallelere gittiğini, bu problemi çözmek için incelemeyi bizzat kendisinin yaptığını belirten Vali Toprak, ödeneklerin önceliklerini de gözeterek 8 derslikli ilave yeni bir okul binası yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi. Mevcut ilkokulun yetersiz tuvaletlerinin düzenlenmesi konusunda da çalışma yapacaklarını belirten Vali Toprak, ayrıca okulun bahçe ve tuvaletlerinin aşırı yağışlarda su basmasının bertaraf edilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile konuyu görüşeceğini söyledi.


Develi Köyü kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinleyen Vali Toprak, İZBAN hattının devreye girmesi ve seferlerin başlatılması nedeniyle Develi'li vatandaşlara hayırlı olsun dedi ve daha sonra...