25 / 04 / 2024

müstakiller hastane

müstakiller hastane

Müstakiller İnşaat San. ve Tic.A.Ş. Bağcılar'da 30 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa ettiği Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin ardından aynı bölgede bulunan 3 bin metrekare alan üzerine hastane yapımına başlayacak.

İŞKUR açıkladı! Hastane personel alımı başladı...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan açıklama kapsamında, hastanelerde 18-58 yaş arası çalışacak hastane personeli alımı başvuruları başladığı İŞKUR tarafından açıklandı. İşte haberin merak edilen detayları...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

İşkur duyurdu! Kamu ve özel hastane personel alımı yapacak! Toplamda 1100 kişi alınıyor! Fırsatı sakın kaçırmayın!

İŞKUR tarafından Kamu ve özel hastane personel alımları yapacağını açıkladı. Özel ve kamu hastanelerine 44 meslek grubunda toplam 1.100 işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

Binlerce hastane personeli alınacak! Üstelik sınavsız ve mülakatsız! Başvuran memur oluyor!

İş arayanlara müjde. Pek çok kurum işçi ve personel ilanları duyurdu. İşte alım yapacak hastane ve üniversiteler!

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Kovid-19 mücadelesi için 17 dev hastane inşa edildi!

Son bir yıl içerisinde koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinde 17 hastane inşa edilerek hizmete açıldı. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

müstakiller hastane Haberi

müstakiller hastane

Bağcılar'ın en büyük sanayi, ticaret ve yerleşim bölgesi olan Güneşli'de inşa edilen Hayatpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, İstanbul'un önemli ulaşım bağlantı yolları üzerinde olduğunu vurgulayan Müstakiller İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İmık; "Genç ve çalışan bir nüfusu barındıran ilçemizde esnaf, tüccar ve sanayiciden oluşan önemli bir kitle var. Onun için biz bu bölgede yatırım yapmanın doğru olacağına karar verdik. Hayatpark Alışveriş Merkezi'nin ardından Bağcılar'a hastane yapacağız" dedi. Bölgenin hızla gelişmesine karşın büyük sağlık problemlerinin olduğuna dikkat çeken İmık, "Bağcılar'da halka hizmet verecek yeterli donamıma sahip bir hastane bulunmuyor. Amacımız yapımına başlayacağımız üst düzey donanıma sahip hastaneyle Bağcılar ve çevre halkının taleplerine cevap vermek" diye konuştu. 


Hayatpark markalaşıyor