20 / 04 / 2024

Muzaffer Karaca

Muzaffer Karaca

Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arif Karaca, Mehmet Akdeniz, Muzaffer Karaca, Rahmi Karaca, Sami Karaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu

Marmaris Karaca Adası 145 milyon TL'ye satışa çıktı!

Marmaris’te eylül ayında 210 milyon liradan satışa çıkarılan 381 bin metrekarelik Karaca Adası yeniden 145 milyon TL'ye satışa çıktı. Fiyatında 65 milyon lira indirim yapılan adada 3 müstakil ev bulunuyor.

Çift Geyik Karaca Balkanlar'da 10 yeni mağaza açacak!

Türkiye’nin köklü markaları arasında yer alan Çift Geyik Karaca, Balkanlar ve Kuzey pazarında 10 yeni mağaza açacak.

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

Ege'de satışa çıkarılan Karaca Adası’nın fiyatı 10 milyon dolar düştü!

ABD’de yaşayan 59 yaşındaki Türk iş kadını A.S.A., 35 milyon dolara satışa çıkardığı Marmaris’teki Karaca Adası’nın fiyatını 10 milyon dolar düşürdü…

Işın Karaca kızı için ev yaptırıyor!

Güçlü sanatçı Işın Karaca, kızı Mia’nın geleceği için şimdiden kolları sıvadı. Karaca, kızı için ev yaptırıyor.

Eski Müsteşar Yardımcısı Bünyamin Karaca intihar etti!

2002 ile 2007 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda müsteşar yardımcısı olarak görev yapan Bünyamin Karaca İzmit’teki evinde intihar etti...

Muammer Karaca Tiyatrosu'nun restorasyonu 2021'de tamamlanacak! 

Beyoğlu’ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu’nu restore etmek için İBB’nin açtığı ihale sonuçlandı. Ünlü tiyatro binası 15 milyon 244 bin liraya restore edilecek. Restorasyon çalışmalarının 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Can Karaca İnşaat Metal Demir Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Karaca İnşaat Metal Demir Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Garip Işık tarafından kuruldu...

Gizem Karaca dolandırıldı!

Gizem Karaca İzmir'de yer alan evi için yaptığı beyaz eşya alışverişinin ürünlerini alamadı. Karaca, kendisini distribütör olarak tanıtan kişiden şikayetçi oldu.

TOKİ Kars Karacaören 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Merkez Karacaören projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Emlak Yönetim AŞ Genel Müdürü Ayhan Karaca oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı.

Muzaffer Karaca Haberi

Muzaffer Karaca

Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arif Karaca, Mehmet Akdeniz, Muzaffer Karaca, Rahmi Karaca, Sami Karaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Güzelce Mahallesi, D100 Karayolu Üzeri,...