26 / 04 / 2024

nagehan alçı kanal istanbul

nagehan alçı kanal istanbul

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarını ve Kanal İstanbul projesini kaleme aldı.

Kanal İstanbul'da son dakika! Rant vergisi alınacak iddiası!

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek olan Yenişehir'den 6-7 milyar dolar rant vergisinin alınmasının öngörüldüğü gündeme geldi. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nadir Ataman, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dolar yeniden 7 TL seviyesine düşecek mi?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşesinde dolardaki dalgalanmayı kaleme aldı. İşte Nagehan Alçı'nın 'Dolar yeniden 7 TL olur mu?' başlıklı yazısı...

Ev alım satımlarında fiyat krizi!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşesinde hızla artan ev fiyatlarını kaleme aldı. İşte Nagehan Alçı'nın o yazısı...

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

Kanal İstanbul'da kazı çalışmaları başlıyor!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak isimlendirilen Kanal İstanbul'da kazı çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Kanal İstanbul'un çalışma alanı tarım arazi mi?

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) tarafından hazırlanan rapora göre; Kanal İstanbul Projesi'nin çalışma alanının yüzde 52'i tarım arazisi olduğu belirtildi.

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları tam gaz! 

Çılgın proje Kanal İstanbul için açıklamalar ardarda geliyor. Peki Kanal İstanbul projesinin çalışmalarında son durum ne? İşte çılgın projede son durum...

Kanal İstanbul için herkes kendi düşüncesini dayatıyor iddiası!

Çılgın proje olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin tartışmalar devam ediyor. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşesinde bu tartışmaları kaleme aldı.

Kanal İstanbul ile İstanbul güvence altına alınacak! 

Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesim Habibler-Hasdal şantiyesinde inceleme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan Kanal İstanbul ile İstanbul'un güvence altına alınacağını dile getirdi. 

Kanal İstanbul projesine 'iyi ki yapılmış' denecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarını ve Kanal İstanbul projesini kaleme aldı.

Kanal İstanbul'un inşaat çalışmalarına ilişkin dikkat çeken iddia!

Yüksek Şehir Plancısı Ayşe Yıkıcı, Kanal İstanbul için inşaat çalışmalarının 25 Nisan’da başlayacağını ileri sürdü. Yıkıcı, bu tarihten önce vatandaşların itiraz etmeleri gerektiğini dile getirdi. 

nagehan alçı kanal istanbul Haberi

nagehan alçı kanal istanbul

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarını ve Kanal İstanbul projesini kaleme aldı.

İşte Nagehan Alçı'nın o yazısı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yakın ekibiyle aramızda iyi bir diyalog zemini vardır. Hem 31 Mart hem 23 Haziran 2019’a giden süreçte hem de sonrasında defalarca konuşmuşuzdur.

Bu köşeyi takip edenler bilir… Ben CHP’li olmadığım halde Ekrem İmamoğlu’nun haksızlık gördüğünü düşündüğüm noktada hem buradan hem de ekrandan net itiraz etmiş bir yazarım. Sayın İmamoğlu da bu sebeple beni aramış ve teşekkür etmiştir.

Fakat ‘Kanal İstanbul’ ile ilgili birkaç gün önce söylediklerine ne demeli? O nasıl bir üslup Ekrem Bey? Çok şaşırdım…

Sizinle sohbetlerimizde hep “Ben toplumun tam merkezindeyim Nagehan Hanım” dersiniz ama bu açıklamanız sanki...