23 / 04 / 2024

Namık Kemal Erdoğan

Namık Kemal Erdoğan

Roro Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Alev Babayiğit ve Namık Kemal Erdoğan ortaklığıyla kuruldu...

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Seçimler piyasaları nasıl etkileyecek? Erdoğan kazanırsa dolar TL ne olur? Kılıçdaroğlu kazanırsa dolar ne olur?

Mayıs ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde piyasaların izleyeceği rota herkesin merak konusu. Senaryolar, seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan veya Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanma olasılığına göre değişiyor.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 adet iş yerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi binasında bulunan 8 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Erdoğan'dan Bakan'a Ramazan'da ucuz et talimatı: Hemen yapacaksın!

Et fiyatlarına gelen yüzde 48'lik zam sonrası Et ve Süt Kurumu başta olmak üzere kasap reyonlarında artan fiyatlara Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi. Erdoğan, Tarım Bakanı Vahit Kirişçi'ye 'Hemen yapacaksın' talimatı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş AB üyeliği ve Gümrük Birliği açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası dünyada yeniden hassaslaşan dengeleri yakından ilgilendiren çok önemli bir çıkış yaptı. Erdoğan, Avrupa Birliği'ne üyelik faslı ve Gümrük Birliği'yle ilgili 'Süratle yeni fasıl açılmasını ve Gümrük Birliği güncellemesi bekliyoruz' dedi.

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Çalıştayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekiplerinin hazır olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı yaptı... 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.

Namık Kemal Erdoğan Haberi

Namık Kemal Erdoğan

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında,  her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kağıthane Hamidiye Mahallesi Hasdal Caddesi Gülbeyler Apartmanı NO:23/5 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Alev Babayiğit ve Namık Kemal Erdoğan ortaklığıyla...