26 / 04 / 2024

Narlıdere Belediye Başkanı kim

Narlıdere Belediye Başkanı kim

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Atatürk ve 2. İnönü mahallelerinde kentsel dönüşüm toplantısı düzenleyerek, " Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek " dedi. Narlıdere Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor...

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin çalışmaların iki senede tamamlanacağını dile getirdi. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm gerginliği!

İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi nedeniyle Narlıdere Belediye Başkanı  Ali Engin eleştirilerin hedefinde yer aldı. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçede süren kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Ankara’da önemli bir ziyaret yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile buluşan Engin, “4 mahallemizi kapsayan dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Kısa sürede nihai sonuçları alacağımı

Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı oldu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ali Engin kazandı.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ''Narlıderemizde yıllar önce başladığımız kentsel dönüşüm çalışmalarında en üst noktaya ulaştık. Hiç kimseyi mağdur etmedik. Yüzde 65 oy oranı uzak değil” diye konuştu.

Narlıdere için kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Narlıdere Belediye Başkanı Adayı CHP’li Erkan Karasu, yeni dönemde hayata geçireceği vaatlerini anlattı. Karasu, ''Kentsel dönüşüm önceliğimiz olacak” diye konuştu.

İsrail, Batı Şeria'da bir belediye başkanının evini yıktı!

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir belediye başkanının evini ve bir istinat duvarını yıktığı bilgisi açıklandı. 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a soruşturma!

CHP’li belediyenin Mudanya'da, 107 zeytinlik alanı yasaya aykırı şekilde arsaya çevirip sattığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve 55 kişi hakkında soruşturma başlatılacak.

Ankara'da Narlıdere dönüşümü anlatıldı!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bir takım ziyaretler ve görüşmeler yapmak için CHP Narlıdere ilçe örgütüyle birlikte gittiği Ankara’ya programı dahilinde Narlıdere’nin 2. İnönü, Atatürk Mahallesi, Narh ve Çatalkaya Mahallelerinin Kentsel dönüşümü anlatıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak'ta seçilecek!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak 2018 tarihinde saat 15:00'te seçilecek.

Narlıdere Belediye Başkanı kim Haberi

Narlıdere Belediye Başkanı kim

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Atatürk ve 2.İnönü mahallelerinde kentsel dönüşüm toplantısı düzenleyerek, "Hiçbir gecekondu sahibi ilave ücret ödemeyecek" dedi. Batur, şöyle konuştu: "Narlıdere Belediyesi olarak yıllardır kentsel dönüşümü yapan ve hiçbir insanımızı mağdur etmeyen bir belediyeyiz. Kentsel dönüşümle oluşacak rantın hiçbir şekilde politika malzemesi yapılmasına müsaade etmeyin." 


Habertürk...