28 / 03 / 2024

nazmi durbakayım konut

nazmi durbakayım konut

4 ay öncesine kadar eşiyle 700 metrekarelik Çengelköy'deki villalarında oturan Nazmi Durbakayım, müsriflik yaptıklarını düşünerek, daha makul bir eve kiraya taşındıklarını söyledi.

Konut fiyatları 2022'de de gündemden düşmeyecek!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, inşaat sektörünün karşı karşıya kaldığı sıkıntılara ilişkin konuştu. Durbakayım, konut sorunun yalnızca ucuz maliyetli arsa ile çözülebileceğini vurguladı.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Kamu bankalarının faiz indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Kamu bankalarının faiz indirimi hakkında değerlendirme yapan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kararın konut sektörünü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

İkinci el konut satışları ilk 9 ayda arttı!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, 2021'in ilk 9 ayında toplam satışların 287 bin 156 adedinin 1. el, 661 bin 982 adedinin ise 2. el konutlardan oluştuğunu aktardı ve "Satışlardaki detaylara bakıldığında satışlardaki artış sadece 2. el konutlarda gerçekleşti" dedi.

Ev fiyatları gittikçe yükselecek!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, konut fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Durbakayım, konut fiyatlarındaki yükselişin devam edeceğini vurguladı. 

Konut sektöründen düşük faizli kredi talebi!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, faiz oranlarının daha makul seviyeye çekilmesiyle beraber orta gelir grubuna yönelik projelerin de artabileceğine dikkat çekti. Sektör temsilcileri, orta ve alt gelir grubuna yönelik projelerin az olduğunu belirtti.

Yeni konut projeleri tam gaz!

Yeni konut projelerindeki hızlanma dikkatleri çekiyor. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Sektör önümüzdeki dönemde olumlu beklentileri satın aldı. Ümit ediyoruz ki normalleşmeler devam edecek. Yeni projeler gündeme gelmeye devam edecek" dedi.

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Döviz gelirleri gayrimenkule gidecek! 

Yeni konut projelerinin yakın zamanda raftan ineceğini söyleyen İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, dövizden elde edilen gelirin gayrimenkul yatırım için kullanacağını dile getirdi.

Nazmi Durbakayım: Otopark şartı konut fiyatlarını düşürebilir!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, otoparklarda yeni düzenleme yaparak binalarda otopark alanı ayrılması şartının konut fiyatlarını düşüreceğini söyledi. 

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

2021'de ev fiyatları artacak mı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

nazmi durbakayım konut Haberi

nazmi durbakayım konut

33 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve şimdiye kadar yaklaşık 3 bin 500 aileyi ev sahibi yapan Teknik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yaşadığı evi ve hayallerini Bugün'e anlattı.23 yaşında evlendiğini ve eşiyle ilk evlendiklerinde 60 metrekare bir evde oturduklarını söyleyen Nazmi Durbakayım, mesleği gereği yıllar geçtikçe evlerinin büyüdüğünü belirtti. 4 ay öncesine kadar Çengelköy'de kendi yaptığı 700 metrekarelik bir villada oturduklarını kaydeden Durbakayım, eşiyle müsriflik yaptıklarını düşünerek, valizlerini alıp Bağdat Caddesi'nde kirada oturmaya başladıklarını anlattı. 60 metrekare büyüklükteki bir evden 700 metrekareye çıkarken farkına varmadıklarını vurgulayan Durbakayım şöyle devam etti: "İşler geliştikçe büyüdükçe evimizde büyüdü. En son oturduğumuz ev 700 metrekareye kadar çıktı. Evde ihtiyacımız olmayan giysiler, dolaplar çoğaldı. İki çocuğumuz var. Teker...