23 / 04 / 2024

Nevbahar Üsküdar satılık teraslı daire

Nevbahar Üsküdar satılık teraslı daire

Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. İndirimli fiyatlarla satışa sunulan dubleks dairelerden satın almak isteyenler yüzde 0,56 vade oranıyla 120 ay taksit imkanından yararlanabiliyor.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Nevbahar Üsküdar’da yüzde 0.74 faizli teslim kampanyası fırsatı!

Kalyon Holding’in ilk markalı konut projesi Nevbahar Üsküdar’da büyük teslim kampanyası başladı. Ocak'ta teslimlere başlanacak projede yüzde 10 peşin, yüzde 20 indirim, yüzde 0.74 vade oranı fırsatı sunuluyor. Daire tesliminden sonra tam 1 yıl boyunca ödemesiz.

Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyatları!

Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. Peki Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyatları ne kadar? İşte Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyat listesi...

Nevbahar Üsküdar'ın şehir terasları satışta!

Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. İndirimli fiyatlarla satışa sunulan dubleks dairelerden satın almak isteyenler yüzde 0,56 vade oranıyla 120 ay taksit imkanından yararlanabiliyor.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

Nevbahar Üsküdar'a yoğun ilgi!

Kalyon Holding'in Üsküdar'da hayata geçirdiği Nevbahar Üsküdar projesi alıcıların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Nevbahar Üsküdar fiyatları 1.2 milyon TL'den başlıyor!

Kalyon Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımını Üsküdar'da hayata geçiriyor. Nevbahar Üsküdar'da fiyatlar 1.2 milyon TL'den başlıyor...

Nevbahar Üsküdar satış ofisi!

Üsküdar sahile 700 metre uzaklıkta yer alan Nevbahar Üsküdar'da fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Projede 0.99 faiz oranı ile vade yapılabiliyor...

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de!

Kalyon Grup tarafından Üsküdar'da inşa edilen Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de gerçekleştirilecek. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Nevbahar Üsküdar satılık teraslı daire Haberi

Nevbahar Üsküdar satılık teraslı daire

İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa edilen Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. İstanbul boğazı evinden seyretmek isteyenlere cazip fırsatlar ve indirimler sunuluyor.

Kalyon GY güvencesi ile inşa edilen Nevbahar Üsküdar’da, büyüklükleri 105 metrekare ile 665 metrekare arasında değişen, 2+1’den 5+2 penthouse’lara kadar farklı tipte 169 konut bulunuyor.

Nevbahar Üsküdar'ın şehir terasları satışa çıktı. İndirimli fiyatlarla satışa sunulan dubleks evlerde fiyatlar 5 milyon 92 bin TL'den başlıyor. 

Şehir teraslı Nevbahar Üsküdar projesinden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 0,56 vade oranıyla 120 ay taksit imkanından yararlanabiliyor. Projede daire teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

3 katta bin 900 metrekareye yayılan ve üst düzey tasarımla tasarlanan projenin içerisinde meydan, çarşı, sosyal tesis alanları, konut blokları ve çocuk parkı bulunuyor. Projede 138 mağaza, açık ve...