26 / 04 / 2024

niş adalar örnek daire resimleri

niş adalar örnek daire resimleri

Niş Adalar örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Özyazıcı İnşaat Nish Adalar Maltepe fiyatları 206 bin 817 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

Gayrimenkul sektörünün lideri SİNPAŞ, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni vatandaşların hizmetine açtı.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Niğde'deki kentsel dönüşüm 40-50 yıl örnek gösterilecek!

Niğde projesinin Türkiye'de 40-50 yıl örnek gösterilecek bir dönüşüm çalışması olacağını söyleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Ben inanıyorum ki Niğde, bu bölgedeki diğer vilayetimizden bir adım önde olacak.”

Eyüp İslambey Caddesi'nde ilk kazma Mayıs'ta vuruluyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Kocaeli'deki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Nevzat Doğan, “Hep birlikte sadece Kocaeli’ne değil, Türkiye’ye örnek bir kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz” dedi.

Niğde Kız Kampüsü açılış için gün sayıyor!

Niğde Merkez Kırbağları mevkinde yapımı tamamlanan Niğde Kız Kampüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci döneminde hizmete açılıyor.2300 kız öğrenciye hizmet verecek kampüs Türkiye’nin örnek projesi olma özelliği taşıyor.

Niğde'ye Atıksu Arıtma Tesisi yapılacak!

Afyonkarahisar İleri Biyolojik Evsel Atıksu Arıtma Tesisi Niğde'ye örnek olacak Niğde'ye yapılacak Evsel Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Afyonkarahisar'da işletmeye alınan İleri Biyolojik Evsel Atıksu Arıtma Tesisi örnek olacak.

Niğde Yüksek Öğrenim Yurdu'nda sona gelindi!

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Türkiye’ye örnek olan 4 bin kişilik yurt ve sosyal tesisin yüzde 90’nın tamamlandığını söyledi.

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşümde örnek olacak!

Ege Mahallesi'ni ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kentsel dönüşüm süreciyle Ege Mahallesi'nin örnek bir yerleşim merkezi olması için Büyükşehir ile birlikte çalıştıklarını belirtti.

Türk Kızılay'ı Zeynep Nedim Oyvar Huzurevi'ni yenileyecek!

Türk Kızılayı, İstanbul Yakacık'ta 30 dönüm arazide kurulu Zeynep Nedim Oyvar Huzurevi'ni örnek bir komplekse dönüştürmek için çalışma başlattı.

Afganistan, Keçiören Belediyesi'ni örnek alıyor!

Keçiören Belediyesi,yerel yönetim hizmetlerindeki yenilikçi uygulamalarıyla sadece yurt içinden değil, yurt dışından da birçok ülkeye örnek olmaya devam ediyor. Afganistan, Keçiören Belediyesi'ni örnek alıyor...

Karşıyaka Güneş Tarlası projesi Çanakkale'ye örnek olacak!

Karşıyaka Belediyesi'nin " Güneş Tarlası " projesi Çanakkale'ye örnek oldu. Karşıyaka Belediyesi'ni ziyaret eden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Güneş Tarlası Projesi hakkında bilgi aldı

niş adalar örnek daire resimleri Haberi

niş adalar örnek daire resimleri


Nish Adalar Evleri İstanbul Maltepe'de 5 parsel üzerinde inşa edildi. 2 bin 200 adet konuttan meydana gelen Nish Adalar Maltepe Evleri Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirildi. Nish Adalar Maltepe Evleri 61 blok olarak inşa edildi.


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerinin tasarlandığı Niş Adalar örnek daire resimlerini haberimizin devamında inceleyebilirsiniz. Maltepe Nish Adalar satış fiyatları 206 bin 817 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.


Nish Adalar Maltepe ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat verildikten sonra, kalan tutar 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Maltepe Nish Adalar ödeme koşulları dahilinde 60 aya kadar 0,74 faiz oranı üzerinden, 120 aya kadar 0,77 faiz oranı üzerinden ödemeler gerçekleştiriliyor.


Özyazıcı Nish Adalar Maltepe daire fiyatları!


83 metrekare 1+1 daireler 206 bin 817 TL,

123 metrekare 2+1 daireler 324 bin 830 TL,

114 metrekare...