29 / 03 / 2024

NMR inşaat Irak satılık daire diyatları

NMR inşaat Irak satılık daire diyatları

Irak'taki yatırımlara odaklanan NMR İnşaat yeni projesi Dania City'in inşaatına başladı. 850 konutluk projeyle Irakta'ta yeni bir yaşam alanı inşa eden NMR İnşaat, Süleymaniye'deki projeyi 2016'nın son çeyreğinde tamamlamayı hedefliyor.

Irak'tan Güney Kore'ye dönen inşaat işçilerinin testleri pozitif çıktı!

Güney Kore sağlık yetkilileri yaptıkları açıklamada yeni vaka tanısı konanlar arasında 20 kişinin Irak’tan dönen inşaat işçileri olduğu bildirildi.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

Irak, Katar ile inşaat alanında iş birliği yapmak istiyor!

Katar'ın zor şartlar karşısındaki aklı selim tutumundan övgüyle bahseden Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi, Katar ile çeşitli alanlarda özellikle de ekonomi, inşaat, yatırım ve hizmet alanlarında iş birliği yapmak istediklerini belirtti.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Türk Şirketleri Irak’taki 157 dev inşaat projesine talip!

Irak’ın yeniden inşası için Ulusal Yatırım Komisyonu 157 projelik bir liste yayınladı. Türk Şirketleri Irak’taki 157 dev inşaat projesine talip. 

Irak'ta Türk inşaat firmasının tamamladığı hastane açıldı!

Irak'ın Babil vilayetinde Türk inşaat firması tarafından yapımı tamamlanan 600 yataklı eğitim hastanesi hizmete açıldı.

Türk inşaat firmaları, 10. Erbil Yapı-İnşaat Fuarı'na katıldı!

10. Erbil Uluslararası Yapı-İnşaat, Belediye Ekipmanları Fuarı ile Irak’a çıkarma yapan Türk inşaat firmaları bugün 10. kez Irak pazarıyla buluştu.

NMR inşaat Irak'taki yeni projesi Dania City'in temelini attı!

Irak'taki yatırımlara odaklanan NMR İnşaat yeni projesi Dania City'in inşaatına başladı. 850 konutluk projeyle Irakta'ta yeni bir yaşam alanı inşa eden NMR İnşaat, Süleymaniye'deki projeyi 2016'nın son çeyreğinde tamamlamayı hedefliyor.

Irak'ta inşaat için elimizde kazma kürek bekliyoruz!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, " Irak'ta yeni hükümetle aramız iyi. Elimizde kazma kürek bekliyoruz '' dedi. Başbakan Davutoğlu'nun inşaat açıklamalarının yankısı hala sürüyor.

İnşaatçı pazar arayışında!

Son 10 yıldır ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe 2014'te istenilen düzeyde konut satışının yapılmaması ve yeni projelerin hayata geçmemesi, müteahhitlerin de başta Rusya, Libya ve Irak pazarlarını kaybetmesi nedeniyle çıkış yolu aranıyor.

NMR İnşaat Kuzey Irak yatırımlarına devam ediyor!

Lojistik, inşaat ve dış ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Anç Grup, Irak'taki yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Anç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Anç, NMR İnşaat adı altında Kuzey Irak'taki yatırımlarına devam ettiklerini söyledi..

Irak- Ceyhan petrol boru hattı inşaatı tamamlandı!

Kuzey Irak ' tan Kerkük - Ceyhan ' a bağlanan petrol boru hattının kapasitesinin artırılması için başlatılan inşaatın tamamlanmasıyla dün itibariyle petrol akışı yeniden başladı...

NMR inşaat Irak satılık daire diyatları Haberi

NMR inşaat Irak satılık daire diyatları

Bölgede yaşanan sıkıntılara rağmen Irak'taki yatırımlarına devam ettiklerini, taahhüt ettikleri projeleri tamamladıklarını anlatan Arıç Grup Yönetim Kurulu Başkam Rıdvan Arıç, bu yıl da Süleymaniye'de inşa edecekleri Dania City Projesi'ne başladıklarını dile getirdi. Projenin 100 bin metrekare alanda yapılacağım aktaran Arıç, 850 konutluk projenin içinde sekiz blok ve 24 villa olduğunu söyledi. Sekiz bloktan iki tanesinin 20 katlı altı tanesinin de 30 katlı olduğunu ifade eden Arıç, "Projenin sosyal donatıları ile albenisi yüksek olacak. Irak'ta ilk defa uygulanacak, donanımlı bir projeyi hayata geçiriyoruz, sitenin içerisinde bir AVM olacak. Bunun yanı sıra hem villada hem de konutlarda SPA, kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı, fıtness olacak. Akıllı ev sistemi uygulaması da yapacağız" dedi. 


"Malzemelerin yüzde 80'ini Türkiye'den temin ediyoruz" 

Projeyi 2016 yılının sonuna kadar...