20 / 04 / 2024

ofton inşaat dubai

ofton inşaat dubai

Ofton İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Gayrimenkul Fuarı’nda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Elysium Art Şişli ve yeni rezidans projesi Elysium Dolapdere ile yabancı yatırımcılarla buluşuyor.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Artaş İnşaat’a Dubai'den ortaklık teklifi!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape'ye bu yıl 11 projesiyle katıldı. 1.2 milyar lira yatırım değerine sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai'de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Dubai'de 3 milyar dolarlık 47 inşaat ihalesi yapılacak!

Dubai'de, Expo 2020 dünya fuarı için yerel ve yabancı şirketlere açık olmak üzere, 3 milyar dolar değerinde 47 inşaat ihalesi açacak. Expo 2020 için, alanı 438 hektar olacak olan fuar alanının yanı sıra binlerce yataklık oteller inşa edilecek ve Dubai metro hattı genişletilecek.

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ofton İnşaat’tan 4 projede 60 ay 0 faiz kampanyası!

Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, 2016 bitmeden farklı bölgelerdeki 4 projesinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı.

ofton inşaat dubai Haberi

ofton inşaat dubai

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarındanOfton İnşaat, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center’da 14. kez düzenlenecek olan Cityscape Global Gayrimenkul Fuarı’na Elysium Art Şişli ve yeni projesi Elysium Dolapdere ile katılacak.


Ofton İnşaat’tan Dolapdere’de yeni rezidans projesi…


Ofton İnşaat, yeni yaşam ve yatırım projesi Elysium Dolapdere’yi, ilk kez Dubai’de görücüye çıkarıyor. İstanbul’un tarihi, kültürel dokusu ve merkezi konumu ile gözde semtlerinden Beyoğlu ilçesine bağlı Dolapdere’de yükselecek olan Elysium Dolapdere ulaşım kolaylığı ve lüks sosyal imkânları ile birçok alanda farklılıklar sunacak. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezine yakınlığı ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor.


Elysium Dolapdere, toplam 6 bin 610 metrekare alan üzerine 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 formatta 225 bağımsız bölümden...