29 / 03 / 2024

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılıyor

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılıyor

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında inşaat çalışmaları süren Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yenilenen ilk bölümü 2017'de hizmete girecek.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılacak?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında yıkılıp yeniden yapılıyor. Peki Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılacak?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Şişli ve Kağıthane ilçeleri, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı! 

Yeşil Bina (Leed Gold) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün hasta kabulüne başladı...

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliğine sahip ve sismik izolatör teknolojisiyle tasarlanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün hizmete açılıyor...

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenileniyor!

İslam Kalkınma Bankası Başkanı Bandar Hajjar, sismik izolatör teknolojisi, akıllı ve yeşil bina konseptiyle yenilenen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri üst hakkı yönetmeliği!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısınd yer aldı..

Dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte yapılan düzenlemeye göre, dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek...

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi kuruldu!

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Ordun tarafından kuruldu. 

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tekin ve Reza Molk Areı ortaklığında kuruldu. 

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeniden açıldı!

2015'te yıkılarak yeniden inşa edilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün itibariyle tekrar hizmet vermeye başladı...

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılıyor Haberi

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılıyor

Hastanenin bütün bölümleri 2019'da tamamlanarak faaliyete geçecek. İstanbul Valisi Vasip Şahin, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Yeni yapılacak hastanenin toplam kapalı alanı 250 bin metrekare...