23 / 04 / 2024

olimpik eserler

olimpik eserler

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor yatırımlarının bugünkü rakamsal büyüklüğünün 5 milyar 268 milyon 330 bin liraya ulaştığını bildirdi. Bakan Kılıç İstanbul 2020 Olimpiyatları için oyunlar İstanbul'a gelmese bile yatırımın devam edeceğini belirtti...

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Najaph Khubanlı tarafından kuruldu.

Eserler Yapı İnşaat Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eserler Yapı İnşaat Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Silsüpür tarafından kuruldu.

Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması mecliste!

Ankara Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündeminde!

İstanbul Restorasyon ve Konservasyon Merkez ve Bölge Laboratuvarı Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li İlgezdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Yurdun dört bir yanında inşa edilen dev eserler!

AK Parti, 17 yılda yurdun dört bir yanında dev eserler hayata geçirdi. Dev eserler dünyayı hayran bıraktı. İşte inşa edilen dev eserler... 

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

olimpik eserler Haberi

olimpik eserler


Bakan Suat Kılıç, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) üyeleriyle biraraya geldi. EMD Genel Merkezinde düzenlenen toplantıda Bakan Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığının, yatırım sayısı ve yatırım limitleri bakımından en yüksek bütçeyi kullanan bakanlık konumunda bulunduğunu söyledi.


25 STADYUM YAPILIYOR


Bakan Kılıç, olimpiyat yatırımlarının,Türkiye Cumhuriyeti'ni bir spor ülkesine dönüştürme yönündeki altyapı çalışmalarının da ekonomik bir boyutunun bulunduğunu kaydetti. Bu rakamlara ilişkin bilgiler veren Kılıç, halihazırda Türkiye'de 2013 yılı resmi yatırım programı çerçevesinde inşaatı devam eden 776 spor tesisi bulunduğunu ifade ederek, "Bu, Türk spor hayatında tesisleşme adına çok büyük bir hamle ve eşi görülmeyen bir devrim olarak adlandırılabilir" diye konuştu.


Bakan Kılıç, inşaatı devam eden tesislere ilişkin şu bilgileri verdi:


"Halen inşaatı devam eden havuzlarımızın adedi 48. Bu havuzların maliyeti 363,5 milyon lira. Yapımına devam...