26 / 04 / 2024

Onur Durmuş

Onur Durmuş

Coordinat Bornova projesiyle inşaat sektöründe hedef büyüten DRC Grup'un Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen 2016 yılının inşaat sektörü açısından verimli bir yıl olduğunu belirterek, "Yatırımcılar, ekonominin dalgalanmalar yaşadığı bu dönemde, rotayı gayrimenkule, krizi

İzmir’e 10 yıl boyunca ciddi konut talebi bekliyoruz!

DRC Grup ortaklarından Onur Durmuş, İzmir'den konut alanların karlı çıkacağını ifade etti. 10 yıl boyunca İzmir'e ciddi konut talebi beklediklerini söyleyen Durmuş kentsel dönüşümün de gerekli olduğuna dikkat çekti. 

İzmir'den konut alan kazanacak!

RC Grup'un kurucu ortaklarından Onur Durmuş İzmir'de gayrimenkul sektörünün geleceği ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Onur Durmuş: İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama şart!

İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama yapılması gerektiğini söyleyen DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, çimento, beton ve demir fiyatlarının giderek yükselmesiyle girdi maliyetlerinin de arttığını söyledi.

İlk aidatsız site projesi Coordinat Bornova yükseliyor!

DRC Grup'un ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin kalacak yer konusunda sıkıntılar yaşadığını belitti. Durmuş, bu sıkıntının Coordinat Bornova projesiyle çözüleceğini söyledi.

Coordinat Bornova'dan öğrenciler için konut çözümü!

RC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin konut sorununa değindi. Durmuş Coordinat Bornova projesinin bu soruna çözüm bulduğunu belirtti.

Coordinat Bornova üniversite öğrencileri için çok cazip!

DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş yaptığı açıklamada "Coordinat Bornova projesi, üniversite öğrencileri için çok cazip. Yatırımcılar da projemize büyük ilgi gösteriyor" dedi.

Onur Durmuş: Yatırımcı rotayı gayrimenkule çevirdi!

Coordinat Bornova projesiyle inşaat sektöründe hedef büyüten DRC Grup'un Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen 2016 yılının inşaat sektörü açısından verimli bir yıl olduğunu belirterek, "Yatırımcılar, ekonominin dalgalanmalar yaşadığı bu dönemde, rotayı gayrimenkule, krizi

2017'de konut kredisi faizleri yükselecek!

Coordinat Bornova'nın yaratıcısı DRC Grup'un Kurucu Ortakları Onur Durmuş ile Caner Tan, inşaat sektörünü değerlendirdi. Durmuş, yatırım yapmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutması gerektiğini vurguladı.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

Onur Park Life güncel fiyatlar!

Onur Park Life güncel fiyatları 2+1'lerde 400 bin liradan başlıyor. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Onur Park Life'ta yüzde 8 KDV oranını firma karşılıyor!

İlk etabın 2018'de teslim edilmesi planlanan Onur Park Life'ta 132 metrekare 2+1 daireler 399 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 8 KDV oranı firma tarafından karşılanıyor.

Batı Koop, Onur İnşaat ve CNT İnşaat'tan işbirliği protokolü!

Kooperatifçilik alanında İzmir'de lider olan Batı Koop, Onur İnşaat ve CNT İnşaat işbirliği ile dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için bir protokole imza attı.

Onur Durmuş Haberi

Onur Durmuş

Coordinat Bornova projesiyle inşaat sektöründe hedef büyüten DRC Grup'un Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen 2016 yılının inşaat sektörü açısından verimli bir yıl olduğunu belirterek, "Yatırımcılar, ekonominin dalgalanmalar yaşadığı bu dönemde, rotayı gayrimenkule, krizi ise fırsata çevirdi" dedi.

Durmuş, "İnşaat sektöründe doğru zamanda, doğru yerde, doğru proje üretenler markalar, dövizdeki artışla birlikte güvenli liman olarak gayrimenkule yönelen yatırımcının ilk tercihi oldu. Bu da bize bir kez daha, kriz dönemlerinde gayrimenkulün en doğru yatırım aracı olduğu gerçeğini gösterdi" diye konuştu. 


2016 yılında yapımına başladıkları ve Bornova Ağaçlıyol'da yapımı devam eden Coordinat Bornova ile önemli bir büyüme grafiği yakaladıklarını söyleyen Onur Durmuş, kredi faiz oranlarının da düşmesiyle birlikte satışlarda % 60 seviyesine ulaştıklarını kaydetti. 


Türkiye'nin büyük ve güçlü bir ülke olduğunu hatırlatan...