25 / 04 / 2024

ordu Rus Pazarı

ordu Rus Pazarı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki Rus pazarı olarak bilinen yaklaşık 6.5 dönümlük alan üzerindeki mülkiyet hakkını Altınordu Belediyesine devretti.

En Büyük Rus Bankası Sberbank Avrupa Pazarından Çekildi...

Rusya’nın en büyük bankası olan Sberbank, ülkede yaşanan ticari - ekonomik krizlerle ve yaşanan nakit çıkışları sebebiyle Avrupa pazarından çekilme kararı aldı...

Enka İnşaat'ın Rus pazarındaki son durumu ne oldu?

Rusya'nın askeri harekatı sebebiyle Ukrayna'daki belirsizlik devam ederken, ülkede faaliyetlerine devam eden Türk  firmaları da çalışmalarını durdurdu.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Türk müteahhitler için Rusya'da proje yasağı kalkacak!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Türkiye ile Rusya arasındaki krizinden sonra projelerin durduğunu hatırlatarak Rusya'daki yasağın kalkması konusunda ümitli olduklarını söyledi. Yenigün, Türk müteahhitlerin Rus pazarını yakında tanıdığını belirtti.

Ordu Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin 2. etabının ihalesi yapıldı!

İlk etabı Rus pazarı kavşağı ile Adliye binası arasında uygulanan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ikinci etabının da ihalesi yapıldı.

Ordu'daki Rus Pazarı Altınordu Belediyesi'ne devredildi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki Rus pazarı olarak bilinen yaklaşık 6.5 dönümlük alan üzerindeki mülkiyet hakkını Altınordu Belediyesine devretti.

Ordu Şirinevler'e yeni pazar yeri!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde 5 bin 462 metrekare alan üzerine modern halk pazarı kurmak için çalışma başlattı.

Osmanlı Halk Pazarı Selçuklu ya da Rus pazarı modelinde yapılacak!

Geçtiğimiz hafta sonu elektrik kontağından çıkan yangında kül olan Osmanlı Halk Pazarı'nın yeni projesi ya Selçuklu ya da Rus pazarı modelinde yapılacak.

Rusya krizinin fırsata çevrilebilmesi görüşüldü!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Kişi sayısı olarak mevcut şartlarda ve kısa vadede Rus pazar açığının kapatılması mümkün görünmüyor” dedi.

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cepheleri yenilenecek!

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cephelerinde iyileştirme çalışmaları başlatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Adliye binası ile Rus Pazarı kavşağı arasında yer alan binalar için hazırladığı dış cephe proje örneklerini oylamaya sundu.

Rus pazarındaki daralma Antalya turizmini etkileyecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Rusya pazarındaki daralma devam ederse yılın tamamında 1 milyona yakın Rus turistin eksileceğini bildirdi.

ordu Rus Pazarı Haberi

ordu Rus Pazarı


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Rus pazarı olarak bilinen yaklaşık 6.5 dönümlük alan üzerindeki mülkiyet hakkını Altınordu Belediyesine devretti. 


Büyükşehir Belediye Başkanı  Enver Yılmaz,  Rus pazarının mülkiyet hakkını Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın isteği üzerine Altınordu Belediyesine devrettiklerini açıkladı. Devirle birlikte Rus pazarı üzerinde uygulanacak yeni projelerin tamamı, Altınordu Belediyesi tarafından yürütülecek. 



BAŞKAN YILMAZ, “ALTINORDU BELEDİYEMİZ PROJEYİ TEK ELDEN YÜRÜTECEK”



Başkan Enver Yılmaz, “Rus pazarı olarak bilinen mevkide, mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait yaklaşık 6.5 dönümlük bir alan vardı. O alana yönelik hem bizim hem de Altınordu Belediyemizin farklı projeleri bulunmaktaydı. Uygulamada zorluk yaşanınca oradaki esnaflarımızın durumu, taşınma süreci ve uygulanacak projelerin tek elden daha rahat yürütülebilmesi için Altınordu Belediye Başkanımızla mutabakata vardık. Alandaki mülkiyet hakkımızın tamamını Altınordu Belediyesine devretmek suretiyle o sahadan...