23 / 04 / 2024

orge mutfak TurkeyBuild İzmir

orge mutfak TurkeyBuild İzmir

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.

ORGE, TurkeyBuild İzmir'in yıldızı oldu!

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.

Sagalassos Antik Kenti’nde 2000 yıllık mutfak bulundu!

Burdur’un Ağlasun İlçesi’ ndeki Sagalassos Antik Kenti’ nde devam eden kazılarda, yukarı agora yakınlarında ’Geç Roma Dönemi’ne ait 2 bin yıllık bir mutfak ortaya çıkarıldı...

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu!

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu. Siemens FQ1 serisi robot, doğramadan karıştırmaya, dilimlemeden narenciye sıkmaya uzanan tam 45 farklı fonksiyonu ile mutfakta her ihtiyacı karşılıyor.

Kelebek Mutfak, ‘Lydia&Myra’ ile evlere canlılık getiriyor!

Kullanıcıya ve mekana özel tasarımlarıyla mutfakları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren Kelebek Mutfak, cesareti yansıtan kırmızı ile masumiyetin sembolü beyazı buluşturduğu ‘Lydia&Myra’ koleksiyonu ile evinizi renklendiriyor.

Orge Enerji Elektrik sorumluluk beyanını yayınladı!

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Orge Enerji Elektrik 01.01.2014 - 30.06.2014 dönemi sorumluluk beyanını yayınladı.

Emsan Mutfak Aksesuarları ile yemek yapmak sanata dönüşüyor!

Kadınların vazgeçilmezi, mutfakların köklü markası Emsan, hayatınızı kolaylaştıracak, yemek yaparken en önemli yardımcınız olacak mutfak aksesuarlarıyla mutfağınıza renk katıyor. Rapid mutfak aksesuarlarıyla yemek yapmak sanata dönüşüyor.

Kenwood, Titanium Şef KMC010 Mutfak Şefini tanıttı!

Dünyanın lider İngiliz gıda hazırlama markası Kenwood’un üstün teknolojisi ile siz de mutfağınızın şefi olun. Kenwood KMC010 Mutfak Şefi ile hazırlayacağınız birbirinden farklı yemeklerle Ramazan sofralarınıza farklı lezzetler katabilirsiniz...

Hazır mutfak şirketleri Anadolu'da bayi arıyor!

İnşaat sektörünün ivmesiyle hızla büyüyen hazır mutfak sektörü, 2,2 milyar TL büyüklüğe ve 39 milyon dolarlık ihracata ulaştı. Yakın coğrafyada önemli projelere miza atan sektör, açacağı yeni şubeler için bayilik arıyor...

Sanal Yapı Fuarı Turkeybuild açıldı!

Sanal Yapı Fuarı – Turkeybuild açıldı. Sanal Yapı Fuarı - Turkeybuild uygulaması, bu yıl fuarı yerinde ziyaret etme imkanı bulamayanlara, tamamını gezmek için vakti yetmeyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Turkeybuild İstanbul 2014'ü 106 bin 537 kişi ziyaret etti!

Türk Yapı Sektörünün ve Bölgenin En Büyük fuarı olma özelliğini 37 senedir koruyan ve yapı sektörünü ortak bir platformda bir araya getiren Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul sona erdi. Bu yıl fuarı 106 bin 537 Kişi ziyaret etti...

37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 106 bin 537 ziyaretçiyi ağırladı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 106.537 ziyaretçiyle buluşturdu.

ÇATIDER 37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da yoğun ilgi gördü!

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu. Yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a 27 üye firması ile birlikte katılan ÇATIDER katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Fikri Işık, 37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'u ziyaret etti!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ’ nin davetlisi olarak " 37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul ”u ziyaret etti...

orge mutfak TurkeyBuild İzmir Haberi

orge mutfak TurkeyBuild İzmir


Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.


3 – 6 Kasım tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşen ve Türk yapı sektörünün son teknoloji, ürün ve hizmetlerinin sergilendiği Fuar’a 23.525 ziyaretçi katıldı. 19.000 m²’lik alanda düzenlenen fuarda 350 firma arasında ORGE Mutfak – Banyo – Kapı yoğun ilgi gördü.


Altın Mıknatıs Ödülü ORGE’nin


Yapı Fuarı – Turkeybuild’in geleneksel “Altın Mıknatıs Stand Tasarım Ödülleri”de fuar kapsamında sahiplerini buldu. Standlar Yrd. Doç. Dr. Burkay Pasin, Doç. Dr. Şeniz Çıkış, İnş Müh.Yusuf Kılınç, Mimar Yenal Akgün ve İç Mimar Yelda Erantgil’den oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda ORGE Mutfak...