24 / 04 / 2024

orhangazi belediyesi ihale ilanları 2015

orhangazi belediyesi ihale ilanları 2015

Bursa Orhangazi Belediyesi, Çakırlı Köyü ve Muradiye Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı toplam 29 milyon 892 bin TL bedelle 3 Haziran 2015 tarihinde ihaleye çıkardı...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

O ildeki 2 arazi KDV'den muaf olarak satılıyor! Resmen tarih belli oldu! 

Bursa ili Orhangazi Belediyesi, Bursa ili, Orhangazi ilçesi, Karsak Mahallesi'nde yer alan 2 adet araziyi satıyor. KDV'den muaf arazi sahibi olma fırsatı! İşte ayrıntılar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Orhangazi Belediyesi'nden 34.7 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, 14 adet gayrimenkulü 34 milyon 775 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Bursa'daki 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışta!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından daha önce satışa çıkarılan ancak alıcı çıkmayan 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışa çıkıyor. İhale ise 24 Temmuz'da gerçekleşecek.

Bursa Orhangazi'de kamp alanı için arsa tahsisi ertelendi!

Bursa Orhangazi Belediyesi’nin Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Kamp Alanı için Dutluca Altında Orhangazi TSO’ya tahsis edilecek arsanın tahsisi ertelendi.

Bursa Yeniköy'de yıkım çalışmaları başladı!

Daha önce somut adım atılamayan Bursa Yeniköy meydan çalışması için Orhangazi Belediyesi harekete geçti. 

Orhangazi Belediyesi'nden 59.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Mülkiyeti Orhangazi Belediyesi'ne ait olan; Yeniköy Mahallesi, Örnekköy Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsa toplamda 59 milyon 892 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Orhangazi Belediyesi'nden 46.1 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Mülkiyeti Orhangazi Belediye Başkanlığı'na ait olan 10 adet gayrimenkul toplamda 46 milyon 144 bin 491 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Avcılar Belediyesi irtifak ve intifa hakkı ihale ediyor!

Avcılar Belediyesi tarafından, 18 katlı binanın yapım işine karşılık irtifak ve intifa hakkı ihale ediliyor..

orhangazi belediyesi ihale ilanları 2015 Haberi

orhangazi belediyesi ihale ilanları 2015


Orhangazi Belediye Başkanlığından:


1 - İlçemiz Çakırlı Mahallesinde bulunan, Mülkiyeti Belediyemize ait, 4272 parsel sayılı 60.044,37 m2’ lik gayr-i menkul (Termal Turizm Alanı) ile ilçemiz Muradiye Mahallesinde bulunan, Mülkiyeti Belediyemize ait, 79 ada, 14 parsel sayılı 52.214,00 m2’ lik gayr-i menkul (Zeytin Depolama ve Paketleme Fonksiyon Alanı) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü İhale suretiyle satılacaktır.

2 - Bu husustaki ihale 03/06/2015 tarihinde saat 15.00’de encümen toplantı odasında yapılacaktır.

3 - Satışı yapılacak gayr-i menkuller;



4 - Gayr-i menkullerin tahmini bedel üzerinden yukarıda belirtilen % 3’ lük geçici teminatı ve garanti teminatı ihaleden evvel ödenecektir.

5 - Muhammen bedele KDV dahildir.

6 - İhale şartnamesi mesai saatleri içinde Belediye Hesap İşleri Müdürlüğünde, her bir gayr-i menkul için 10.000,00 TL...