27 / 04 / 2024

Orman ve Çevre Bakanı Veysel Eroğlu

Orman ve Çevre Bakanı Veysel Eroğlu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, HES'lerin, enerjide dışa bağımlı olan ve enerjisinin yüzde 73'ünü dışarıdan temin eden Türkiye'nin sigortası olduğunu söyledi

City Hill Sancaktepe: Orman ve şehri buluşturan proje!

2 blokta 148 daireden meydana gelen City Hill Sancaktepe projesi "Orman ve Şehri buluşturan proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje Kahramanlı Group tarafından hayata geçiriliyor.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti bugün bitiyor!

2017 yılına ait emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Bugün içerisinde ödeme yapmayan vergi mükelleflerini vergi cezası bekliyor..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti yarın bitiyor!

2017 yılı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme dönemi yarın mesai bitiminde sona eriyor.

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde son 3 gün!

1 Kasım'da başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Buna göre henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin önünde son 3 günü bulunuyor..

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme adımları!

Konut, işyeri, arsa ve araziler için ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödeme dönemi ay sonunda bitiyor. İşte emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme adımları..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksitinde son 15 gün!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemekle mükellef olduğu emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor..

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan inşaat açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kartal - Maltepe civarındaki ormanlık alanla ilgili olarak, "İnşaat değil, mesire alanı yapıyoruz. 2 adet kır kahvesi, 2 adet kır lokantası, 5 adet büfe ve 2 adet yöresel ürünler satış yeri kuracağız" dedi.

Park Mavera'nın otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa edilen Park Mavera projesinin 983 ada 1 parseldeki tüm bloklar ile bu bloklara ait otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Evvel İstanbul'un otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul projesinin otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul yutanağı dün tarihinde onaylandı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün bugün!

Gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren emlak ve çevre temizlik için son gün bugün olup; mesai bitimine kadar tüm ödemelerin yapılmış olması gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün yarın!

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün yarın olup, hala borcunu ödememiş olan mükelleflerin yarın mesai bitimine kadar vergi borçlarını ödemeleri gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 3 gün!

Belediyeye her sene ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksit ödemesinde son gün yaklaşıyor. Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 3 gün kaldı...

Emlak ve çevre temizlik vergisi 5 gün sonra sona eriyor!

Gayrimenkullerin emlak ve çevre temizlik vergisi için 1. taksit dönemi 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Vergi mükelleflerinin vergilerini ödemeleri için son 5 günü bulunuyor...

Orman ve Çevre Bakanı Veysel Eroğlu Haberi

Orman ve Çevre Bakanı Veysel Eroğlu

Eroğlu, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES), DSİ 5. Bölge Müdürlüğü'nde düzenlediği iftar programına katıldı. 


Bakan Eroğlu, iftar sonrası yaptığı açıklamada, müteahhitlik sektörünün dünyada ikinci sıraya yükseldiğini ve Türk müteahhitleri ile her zaman gurur duyduğunu belirterek, ''Bizler de sizlere yardımcı olmak üzere her zaman hazırız. Müteahhitler bizim karşımızdaki kişiler değil. Bizimle beraber aynı hedefe koşan, hatta bizim önümüzde yol açan, bizim ailemizin bir ferdi'' ifadesini kullandı. 


Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak zamanla yarıştıklarını dile getiren Eroğlu, DSİ Genel Müdürlüğü'nün çalışmalarını da överek, şu ana kadar bin 128 tesisin tamamlanarak hizmete açıldığını, bunların içinde 206 barajın da bulunduğunu, 11 milyon dekarlık arazinin modern sistemlerle sulandığını anlattı. 


Şu ana kadar 49 şehrin içme suyu meselesinin kökünden çözüldüğünü belirten Eroğlu, ''Çünkü ben daima şunu...