23 / 04 / 2024

Osman Zolan haberleri

Osman Zolan haberleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan "Büyükşehir kazanımlarını en çok köyden mahalleye dönen yerleşim birimleri hissdecek. Buradan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için 24 adet proje üretildi" dedi.

Osman Zolan: Acıpayam'a su arıtma tesisi kazandıracağız!

Denizli Büyükşehir Belediyesi olan Osman Zolan Acıpayam'ı ziyaret etti. Zolan, ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada Acıpayam'ı dış etkilerden korumak adına bölgeye yeni bir su arıtma tesisi kazandıracaklarını dile getirdi.

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen Ağustos ayındaki depremden etkilenen Bozkurt ilçesinde, binaları ağır hasar alan ihtiyaç sahiplerine TOKİ konutları tahsis edileceğinin müjdesini verdi...

Denizli yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı için Pamukkale ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Osman Zolan Denizli için 258 projesini açıkladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 15 başlıkta hazırladıkları 258 projeyi ‘Sen ben yok önce Denizli’ adıyla tanıttı.

Denizlispor'a stat müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk yarışı veren Denizlispor'a stat müjdesi verdi.

Osman Zolan'a Mimarlar Odası'ndan ziyaret!

Bir süre önce göreve başlayan TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. 

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

Denizli Çivril yatırımları masaya yatırıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Denizli Karahasanlı-Çakmak Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirileceğini açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı.

Denizli Kale Üniversitesi yeni döneme yetişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde kaba inşaatı tamamlanan üniversite binasını yeni döneme yetiştireceklerini müjdeledi.

Denizli Üçgen Çarşısı yıkılıyor!

Denizli'de yer alan ve 650 iş yerine sahip Üçgen Çarşısı yıkılıyor. Büyük bir kısmı atıl durumda olan çarşıya ilk darbeyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vurdu.

Denizli Kale'ye üniversite müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde inşaatı yarım kalan üniversite binasının inşaatını tamamlayacaklarını belirtti

Denizli Honaz'a otobüs terminali inşa ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogara, kapalı yüzme havuzundan halı sahalara kadar Honaz'a yapılan yatırımları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Osman Zolan haberleri Haberi

Osman Zolan haberleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe gezilerine Çal ile devam etti. ilçede muhtarlarla bir araya gelen ve talepleri alan Başkan Zolan "Büyükşehirin kazanımlarını en çok köyden mahalleye dönen yerleşim birimleri hissedecek. Buralarda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için 24 adet proje üretildi. Bu projelerden herhangi birini seçen vatandaşlarımızın cebinden ne proje ne de yapı denetim parası çıkacak" dedi. 


Muhtarların taleplerini alan Başkan Zolan, bu taleplerin öncelik sırasına göre tek tek yerine getirileceğini söyledi. Başkan Zolan ve beraberindekiler, daha sonra Çal Kaymakamlığına ziyarette bulundu. Kaymakam Erdal Çetinbaş tarafından karşılanan Başkan Zolan, bir süre burada kaldı. 


Kaymakamlık ziyareti sonrasında ilçeye yapılması planlanan garaj yerinde incelemelerde bulunan Başkan Zolan ve beraberindekiler, daha sonra Çal'dan ayrıldı. 

şehirin avantajlarını daha çok yaşayacak. Bu yerleşim birimleri, 5...