18 / 04 / 2024

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm çalışmaları

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm çalışmaları

Dündar'ın, Bursa'nın yapılaşma sorununa çözüm üretmek ve modern yaşam alanları oluşturmak düşüncesinden hareketle başlattığı Kentsel Dönüşüm hamlesinin ilk ayağı olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinde ilk harç döküldü.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Osmangazi'de depreme dayanıklı binalar inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde yaşam başladı. Bölgede sağlam ve depreme dayanıklı konutlara öncelik veriliyor.

Bursa Soğanlı, kentsel dönüşümle değerlendi!

Yatay şehirleşmenin örnek projeleri arasında yer alan Soğanlı Kentsel Dönüşümü, sosyal donatı alanları, mimari ve teknik özellikleri ile de Bursa’nın yükselen değeri oldu.

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 55 bina yıkıldı!

Bursa'nın Soğanlı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi’nin inşa çalışmalarına hızla devam ettiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyümeye devam ediyor..

Bursa Soğanlı'da kentsel dönüşüm oyunu!

Bursa'nın Soğanlı Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlar muhalefet tarafından kışkırtılıyor. Gerçeği öğrenen vatandaşlar astıkları pankart için özür diledi...

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde 5. etap heyecanı!

Osmangazi Belediyesi tarafından toplam 42 hektar alanda 4 etap olarak hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni heyecan yaşanıyor.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm çalışmaları

Osmangazi Belediye Başkan Mustafa Dündar'ın, Bursa'nın yapılaşma sorununa çözüm üretmek, tarihi değerlerini koruyarak yeni ve modern yaşam alanları oluşturmak düşüncesinden hareketle başlattığı Kentsel Dönüşüm hamlesinin ilk ayağı olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinde ilk harç döküldü. Temel atma törenine, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürü Eyüp Gül, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. 

Göreve geldiği ilk günden itibaren sağlıklı, modern ve yaşanabilir bir şehir inşa etmek için kolları sıvayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, törende yaptığı konuşmada, kentsel yenileme ve dönüşüm çalışmalarına esas teşkil edecek yaklaşım ve modellemeleri belirlemek...