26 / 04 / 2024

otel açılışı 2017

otel açılışı 2017

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya'da inşa edilen Sakarya Best Western Premier Otel açılmayı bekliyor. Toplam 131 odası ve 8 toplantı salonu bulunan otel, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğine sahip.

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

Taksim Camii yarın ibadete açılıyor!

2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Taksim Cami yarın ibadete açılıyor.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!

Yaklaşık olarak 95 ülkede 8 bin 900'ün üzerinde oteli olan Wyndham Hotels-Resorts 2021 yılında 20'nin üzerinde otel açacak...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

KastaMall 23 Nisan'da açılıyor!

Aras GRUP Kasproje Yatırım A.Ş.'nin yatırımını yaptığı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip KastaMall, 23 Nisan'da açılıyor. KastaMall’ın bünyesinde bulunan AVM, Rezidans ve Dedeman Otel bölgeye ayrı bir değer katacak...

Rize Ricosta Hotel cumartesi açılıyor!

Cengiz Holding'in 2017 yılında Rize’de yapımına başladığı 5 yıldızlı Ricosta Hotel, cumartesi günü gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor.

Rize'deki Ricosta Hotel cumartesi günü açılıyor!

Cengiz Holding tarafından 2017'de yapımına başlanan Rize’deki 5 yıldızlı Ricosta Hotel hizmete açılıyor...

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...

David Beckham Çin'de otel açacak!

Eski İngiliz futbolcu David Beckham, önümüzdeki yıl Çin’in Macau bölgesinde Londra temalı devasa bir otel açacak.

otel açılışı 2017 Haberi

otel açılışı 2017

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya’da yatırımı yapılan, 131 odalı Best Western Premier, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğiyle Sakaryalıların hizmetine girmeye gün sayıyor.


15 Standart, 2 Engelli, 32 Superior, 76 Deluxe ve 4 Suit, 1 Balayı Suit, 1 King Suit olmak üzere toplam 131 odası, 8 adet çok amaçlı toplantı salonu ile organize sanayi bölgelerine kolay ulaşım avantajıyla iş dünyasına konfor ve kolaylık sağlayacak. BW Premier gibi son derece önemli bir yatırımı Sakarya’ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Genel Müdür Mehmet Yüce, “İçinde bulunmaktan keyif aldığım turizm sektöründe 22 senenin ardından yeni bir oluşum ile Sakarya’ya değer kazandırmak gurur verici” dedi.

Dünya lezzetleri

Otelin açılışı ile konaklama ihtiyaçlarına cevap vermenin yanında dünya mutfağı lezzetlerinin de yer alacağını belirten...