24 / 04 / 2024

otel ve kongre merkezi

otel ve kongre merkezi

Güneşli, İkitelli, Yenibosna ve Küçükçekmece'yi kapsayan bölgede otel yatırımları patladı. Söz konusu bölge art arda başlayan otel ve kongre merkezi yatırımlarıyla ikinci bir kongre vadisi olma yolunda.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

İzmir'de 21 milyon TL'ye icradan satılık otel ve akaryakıt istasyonu!

İzmir Karşıyaka 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir İli Karşıyaka İlçesi Şenikler Mahallesi 9838 ada, 1 parsel sayılı otel ve akaryakıt istasyonun 3/4 hissesini 20 milyon 836 bin 101 TL'den satışa çıkardı...

Yeni Gimat GYO'dan Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi şirketi geliyor!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı otel ve gayrimenkul işletmeciliği yapmak amacıyla Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. unvanlı şirket kuruyor...

Kumburgaz'da 22.5 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, 291 ada, 1 parsel, Kumburgaz'da yer alan otel ve arsası 22.5 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Açık tarafından kuruldu. 

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Nfp Turizm Otel Ve Gıda İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfp Turizm Otel Ve Gıda İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Demir tarafından kuruldu. 

Gezenta Otel ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Gezenta Otel ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Erden tarafından kuruldu.

Bursa'da 73 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan beş yıldızlı turistik otel ve arsası 73 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

Masalsu Otel Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Masalsu Otel Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Seda Türk tarafından kuruldu.

otel ve kongre merkezi Haberi

otel ve kongre merkezi

İSTANBUL'DA giderek gelişen iş turizminden en fazla payı almaya aday olan Güneşli, İkitelli, Yenibosna, Küçükçekmece'yi içine alan bölge ikinci kongre vadisi olma yolunda. Söz konusu bölgenin, Harbiye ve Taksim'de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, Açık Hava Tiyatrosu, Cemal Reşit Rey Salonu ve birçok beş yıldızlı oteli içine alan birinci kongre vadisinin aksine hiçbir turistik özelliği yok. Ancak sanayi bölgesi olması, iş trafiğinin yoğunlaşması, havaalanına ve İstanbul Fuar Merkezi'ne yakınlığıyla bölge, otel yatırımları konusunda iştahları kabartıyor. WOW Hotels&Convention Center, bölgenin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete girerken, ağırlıklı dört yıldızlı olmak üzere birçok yeni otel yatırım projelerine start verilmiş durumda. Bu...