25 / 04 / 2024

Ottomarede ticari alanların staışları sürüyor

Ottomarede ticari alanların staışları sürüyor

Denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan, etkileyici bir eser niteliği taşıyan mimarisi ile Ottomare’de 12 Haziran 2015 Cuma günü ev sahipleri ve oturanlara özel “Ottomare Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi.

Folkart Nova ticari alanlar satışta! Teslimler Mayıs 2025'te!

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinden 15-yıldız" ödülü alan Avrupa'nın en iyi yüksek katlı projesi olarak seçilen Folkart Nova konut projesindeki ticari alanlar satışa çıktı.

İstanbul Finans Merkezi’nin ticari alanlarının kiralanmasına yönelik anlaşma yapıldı!

İstanbul Finans Merkezi’nde ticaret ve hizmet alanlarının kiralanması ve yönetim danışmanlığına ilişkin iş birliği anlaşması yapıldı.

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Mersin Şehir Hastanesi'ndeki ticari alanların kira bedeli TBMM'de!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sayıştay'ın 2020 yılı Denetim Raporunda Mersin Şehir Hastanesindeki ticari alanların kira bedeline dair yaptığı tespite ilişkin soru önergesi verdi. 

Şehir hastanelerinde ticari alanların kiraları ödenmiyor iddiası!

Sağlık Bakanlığı’nın 2020 yılı Sayıştay raporunda, şehir hastanelerinde, hastaneleri inşa eden şirketlerin işlettiği ticari alanlara ilişkin usulsüzlüklere yer verildi. Buna göre, ticari alanlar için kira ödenmediği ileri sürüldü.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

Diyarbakır Sur'da ticari alanların satılmasına tepki!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Diyarbakır Ticaret Borsası yazılı bir açıklamada bulunarak, Sur'daki ticari alanların tek tek ihale ile satılması halinde kısa sürede atıl duruma düşeceklerini ifade etti.

İBB, ticari alanlarını 54 milyon TL'ye işletmelere ihale ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 67 bin 858 metrekare yüzölçümlü ticari alanların işletmeye verilmesi işini 54 milyon TL'ye ihale ediyor.

Mersin Şehir Hastanesi’nde ticari alanın kiras Sayıştay gündeminde!

2019 Sayıştay Denetim Raporu’nda, Mersin Şehir Hastanesi sözleşmesinde görevli şirket tarafından ticari faaliyetlerin yürütülmesi amacıyla bin metrekarelik ticari alan öngörüldüğü ve söz konusu ticari alanlar için şirketin idareye kira ödeme yükümlülüğünün olduğu ifade edildi. 

İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanlar yıllık 26.8 milyon TL'ye işletmeye verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminali'nin ticari alanlarını işletmeye verecek.

Univa’nın ticari alanları satışa çıktı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’nın Sakarya’daki ilk projesinde yer alan ticari alanların satışı başladı. Univa, aylık 1.900 liralık taksitlerle yatırımcı olma fırsatı sunuyor.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları yarın satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar yarın satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda hayata geçiriliyor.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları 2 Mart'ta satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar 2 Mart'ta satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda yükseliyor.   

Ottomarede ticari alanların staışları sürüyor Haberi

Ottomarede ticari alanların staışları sürüyor

Denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan,  etkileyici bir eser niteliği taşıyan mimarisi ile Ottomare’de 12 Haziran 2015 Cuma günü ev sahipleri ve oturanlara özel “Ottomare Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi. 


Ottoman Gayrimenkul ve Simya Rezidans ve Yönetim Sistemleri tarafından düzenlenen etkinlikte katılımcılar 60’lar, 70’ler ve 80’lere doğru nostaljik ve keyifli bir yolcuğa çıktılar.


Bakırköy Sahil yolu üzerinde bulunan Ottomare’de 12 Haziran 2015 Cuma günü Sinpaş Yapı, Ottoman Gayrimenkul ve Simya Rezidans ve Yönetim Sistemleri ev sahipliğinde düzenlenen “Ottomare Yaza Merhaba Etkinliği”  yaklaşık 150 kişinin katılımıyla yoğun ilgi gördü.


Akşam saatlerinde başlayan etkinlikte DJ performansı ile eğlenen konuklar, ardından Retrobüs grubunun sahne almasıyla müzik dolu saatler geçirdiler. Etkinlikte zengin bir büfe ile katılımcılara deniz manzarası eşliğinde barbekü ziyafeti de verildi. Lazer...