24 / 04 / 2024

Ovalı menü

Ovalı menü

Yöresel Konya mutfağının İstanbulda ki ilk adresi Ovalı, uzman kadrosuyla ilk tercihiniz. Et ağırlıklı yemeklerin hakim olduğunu yöresel mutfaklarımızdan biri de Konya'ya ait. Ovalı, dört mevsimin adresi...

Oval Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Oval Turizm Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Özge Ozan Yener ve Sermir Doğan ortaklığıyla kuruldu.

Mehmet Göçmen: Yabancı gelmezse cebe para girmez!

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Göçmen, "Yabancı fonlar olmadığı takdirde Emlak Bankası'nı da kursanız, enerjiyle ilgili başka fonlar da oluştursanız cebinize bir para girmeyecek. Olmayan parayı hangi cebe koyarsanız koyun aynıdır" dedi.

Adana'da inşaat halindeki evlerde 'hayalet seçmen’ oyunu!

Adana'da Çarkıpare Mahallesi Muhtarı Yalçın Uzun, 600 yakınını inşaat halinde olan evlerde yaşıyormuş gibi gösterip, 670 oyla seçimi kazandı. ‘Hayalet seçmen’ oyununu rakiplerinin dikkatinden kaçmadı.

Dinçmen Gayrimenkul Ve Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dinçmen Gayrimenkul Ve Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yılmaz tarafından kuruldu. 

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Göçmen Konutları rezerv alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Başakşehir’deki deprem ve göçmen konutlarının olduğu bölgeyi 'rezerv yapı alanı' yani yeni yerleşim alanı ilan ederek imar planlarını değiştirdi..

Göçmen börekçisi yurt dışı atağında!

İlker Can Dönmez ve Tanju Taner Dönmezin 2004'te kurduğu ve 14 yılda 12 şehirde 82 şubeye ulaşan Göçmen Börekçisi, yurt dışı atağında..

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin imar planı askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Türkiye zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor!

ROYA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, "Türkiye her türlü zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor" dedi…

264 yapı denetim firması işten men edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapı denetim firmaları sıkı bir denetime girdi. Denetlenen 264 denetim firmasına ‘işten men’ cezası verildi. 

Atilla Uras iki kızını mirasından men etti!

Uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet gösteren ve müteahhitlik yapan iş insanı Atilla Uras (81), iki kızını mirasından men etti.

Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir!

Marmaray, Kanal İstanbul gibi dev projelerin etüd işlerini yasaya aykırı şekilde alan Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir.

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Ovalı menü Haberi

Ovalı menü

İstanbul'da da ilgi gören lezzetlerinden Konya Mutfağının en seçkin mekanların dan Ovalı'nın geçmişi 1990 lı yıllara dayanıyor. İstanbul da 7 şubede leziz menüleriyle, Ovalı Konya Mutfağında misafirlerini özel tatlarla ağırlıyorlar. Siyaset, sanat, iş  camialarının uğrak yeri olan Ovalı, bir çok medyatik kişiyi mekanında ağırlamaya devam ediyor. 

Konya yöre mutfağının adı geçtiğinde akla ilk olarak etli ekmek, peynirli pide ve fırın kebabı gelir. İnce açılmış bir hamurla hazırlanmış çıtır çıtır bir etli ekmek ve taş fırında pişirilmiş kebap için, işin ehli ustaların bulunduğu  mutfak Ovalı. Gerçek lezzetin ve tatların mekanı Ovalı, organik malzemeli menü çeşitleri ile sizlerle...


Damakta bırakan özel tat da, öncelikli ürün olan et, Konya dan temin ediliyor. Konya unuyla hazırlanan hamur elle açılıyor. Etli ekmeğin boyu istenilen boyutta yapılabiliyor....