18 / 04 / 2024

özyurtlar inşaat yeni kampanyası

özyurtlar inşaat yeni kampanyası

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından, Esenyurt'ta otel - rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites' te 'Oturmadığın dönemde kirala' yöntemi uygulanacak. Projede daire fiyatları 190 bin liradan başlangıç gösteriyor...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Cansum İnşaat'tan yeni proje!

Cansum inşaat yeni projesi Ay Yıldız 2 ile çarşı merkezinde dalgalanacak. Şirket sahibi Hüseyin Bademli, “Yeni projelerle şehrimize katma değer kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Özyurtlar İnşaat, hız kesmeden yeni projelere imza atacak!

Özyurtlar İnşaat, çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Tamer Özyurt, “Bugüne kadar başarıyla tamamladığımız çalışmalarımıza mola vermeden yeni projelerle devam edeceğiz” dedi.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Özyurtlar İnşaat'tan Ramazan kampanyası!

İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçirdiği projelerle dikkatleri çeken Özyurtlar İnşaat, yüzleri güldürecek yeni bir kampanya ile yatırımcısının karşısına çıkıyor.

Özyurtlar İnşaat 2016'da 2 yeni proje yapacak!

Özyurtlar İnşaat, 2016 ‘da 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçirecek. Böylece Özyurtlar İnşaat 15 bin konut hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire!

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Günay İnşaat yeni ofisine taşındı!

Konya'da 6 yıldır inşaat sektöründe yaptığı yatırımları ile adından başarı ile söz ettiren Günay İnşaat, yeni ofis binası ile müşterilerine daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

Özyurtlar İnşaat Nlogo'da teslimler 1 yıl sonra!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

özyurtlar inşaat yeni kampanyası Haberi

özyurtlar inşaat yeni kampanyası

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından, Esenyurt'ta otel -rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites'te 'Oturmadığın dönemde kirala' yöntemi uygulanacak. Buna göre N5 Suites'ten ev alanlar kullanmadıkları dönemde dairelerini otel şartlarında aylık 3 bin liradan başlayan fiyatlarla kiraya verebilecek. Projede yer alan son 90 daire 169 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Daire alanlar yüzde 30 peşinat verip borcun kalan yüzde 70'lik kısmını ev tesliminde ödeyebiliyor. 


15 kattan oluşan N5 Suites'de 134'ü otel odası, 187'si rezidans daire, 8'i dükkan olmak üzere toplam 329 bağımsız bölüm bulunuyor. 


Seda Tabak/ Sabah...