25 / 04 / 2024

palandöken satılık arsa

palandöken satılık arsa

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken'de yer alan 4 adet arsayı 9 milyon 346 bin 392 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'da 13.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum İli Palandöken Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken'de yer alan arsayı 13 milyon 687 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Palandöken'de 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken M. Solakzade Mahallesi'nde yer alan arsayı 8 milyon 969 bin 120 TL bedelle satışa çıkardı.

Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye 3 arsa ihalesi 16 Şubat'ta!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 16 Şubat'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

Palandöken'de satılık 3 arsa ihalesi 27 Aralık'a ertelendi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 27 Aralık'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa ihalesi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 6 Aralık'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

Palandöken'de icradan 23 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum 4.İcra Dairesi, Palandöken'de bulunan, imar planında Turizm Tesis alanı, günübirlik dinlenme alanı ve otopark alanı şeklinde gözüken arsayı 23 milyon TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edecek.

Palandöken'de 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Palandöken'in H.Avni Ulaş Mahallesi'nde bulunan arsa 2 milyon 699 bin 424 TL'ye ihale edilecek.

Erzurum Palandöken'de 4.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Palandöken H.avni Ulaş mahallesinde bulunan konut arsası 4 milyon 866 bin 872 TL'ye ihale edilecek.

Palandöken Belediyesi'nden 4.8 milyon TL'ye 2 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde bulunan 2 konut arsasını ihaleye çıkarıyor. 4 milyon 876 bin TL değer biçilen arsaların ihalesi 24 Mart'ta yapılacak.

Erzurum'da 2.635 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Erzurum 4. İcra Müdürlüğü Erzurum Palandöken'deki arsa vasıflı taşınmazı borcundan dolayı açık artırma ile satışa çıkardı.

ÖİB'nin Erzurum Palandöken'deki arsalarının pazarlık görüşmeleri tamamlandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Palandöken'de bulunan arsaların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri tamamlandı

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş., Palandöken ilçesine bağlı Şehit İsmail Aksu Mahallesi'nde yer alan arsayı 33 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkardı.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Palandöken'de 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken M. Solakzade Mahallesi'nde yer alan arsayı 8 milyon 969 bin 120 TL bedelle satışa çıkardı.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

palandöken satılık arsa Haberi

palandöken satılık arsa

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 9 milyon 346 bin 392 TL olarak belirlendi.

PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZ SATIŞ  İLANI

AÇIKLAMA: Mülkiyetleri Belediyemize ait yukarıdaki taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 17 ve 45.  Maddeleri uyarınca Açık ArtırmaTeklif usulü ile satışları
yapılacaktır.İhale 03.06.2021 tarihine müsadif Perşembe  günü  13:00 ile 13:45 saatlerinde Palandöken Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.
  İhaleye Katılmak İsteyen İsteklilerin;                                    
1-  İkametgah ilmuhaberi,nüfus cüzdanının aslı veya fotokopisi,vekaleten katılmak isteyenlerin 2021 yılı tasdikli vekaletnamelerini,tüzel kişiler adına katılacak olanların yetki belgeleri ile imza sirkülerine ilişkin belgeleri geçici teminatın yatırıldığına dair vezne alındısı veya banka teminat mektuplarının ihale saatine...