19 / 04 / 2024

panorama körfez evleri satılık daire

panorama körfez evleri satılık daire

Gençler Yapı Panorama Körfez Evleri 'nde güncel fiyatlar 225 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta atılacak!

40 milyon yatırımla yükselecek İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta törenle atılacak. Projenin yüzde 70’i satıldı.

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir'de Ege-Koop imzası ile inşa edilecek İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

İzmir Körfez Evleri'nden yatırımcılara özel kampanya!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi'nde ev sahibi olmak isteyenlere sunulan özel fiyat fırsatını, halktan gelen talep doğrultusunda iki hafta daha uzattığını açıkladı.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

İzmir Körfez Evleri projesi geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Çiğli'de, İzmir Körfezi zirvesinde, bölgenin deniz gören son projesi olan 13. projemiz Ege Koop İzmir Körfez Evleri ile konut sektörüne yeni bir standart ve ayar getireceğiz" dedi.

Körfez Tüp Geçit Projesi, Narlıdere'nin önemini arttıracak!

Körfez Tüp Geçit Projesi'nin hayata geçirilmesiyle Narlıdere'nin öneminin daha da artacağına dikkat çeken Münir Tanyer, BulutOrman Evleri'nin de ilçeye prestij kazandıracağını vurguladı.

Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu!

İzmir ulaşımını rahatlatacak Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu. Karayolları Müdürlüğü'nce son şekli verilen geçit projesinin bir ayağı Narlıdere Sahil Evleri, diğeri ise Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı olacak. 

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

Bayraklı Körfez Evleri’ne kreş ve sağlık ocağı geliyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde kreş ve sağlık ocağı yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Karabağ, “Vatandaşlarımız parktan memnun. Körfez evlerine bir hareket geldiğini söylüyorlar." dedi.

panorama körfez evleri satılık daire Haberi

panorama körfez evleri satılık daire


İzmir Karşıyaka'da yaşama geçirilen Panorama Körfez Evleri 8 blok halinde yükseliyor. Proje kapsamındaki konutların satışları devam ediyor.


Panorama Körfez Evleri 'nde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 207 konutun yer aldığı Panorama Körfez 'deki dairelerin alanları 142 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor. 


Karşıyaka Panorama Körfez Evleri 'nde fiyatlar 225 bin lira ile 295 bin lira arasında değişiyor. Projeden banka kredisi ile konut sajibi olunabiliyor.


Anahtar teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleştirilmesi planlanan Panorama Körfez Evleri 'nde; merkezi doğalgaz ısıtma sistemi, yüzme havuzu, ses yalıtımı, otomatik panjur sistemleri  bulunuyor.


Telefon: 0 232 373 55 96 

Web Adresi: http://www.gencleryapi.com

Ceren...