28 / 03 / 2024

Park Mozaik Tepe adres

Park Mozaik Tepe adres

Park Mozaik Tepe toplam 885 adet daireden oluşuyor. Projede dairelerin tipleri 1+1'den 5+1'e kadar ulaşıyor. 10 blok şeklinde yükselen proje Ankara İli Çankaya İlçesinde hayata geçiriliyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Park Mozaik projesinde yüzde 0,79 faiz kampanyası!

Tepe ve Mesa'nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik projesinde yüzde 0,79 faizle ödeme fırsatı sunuluyor...

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik B Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri olan  TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesi B Blok'ta yaşam başladı.

Park Mozaik'te A Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesinin yüksek binalarından A Blok’ta yaşam 18 Haziran’da başladı.

Park Mozaik’te bahar şenliği!

Park Mozaik'te yaşam tüm güzelliğiyle devam ediyor. Park Mozaik sakinleri, baharı tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte ilkini gerçekleştirdikleri Bahar Şenliği ile karşıladı.

Park MOZAİK’te, sosyal medya ve çocuklar üzerine söyleşi yapıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK’te “Sosyal Medya Evimizde, Her Yerde; Çocuklarımızı Nasıl Koruruz?” konulu interaktif bir söyleşi yapıldı...

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Park Mozaik Tepe adres Haberi

Park Mozaik Tepe adres

Park Mozaik Tepe projesi toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 3 kule ve 10 blok şeklinde yükselen proje Tepe-Mesa Mesken Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Park Mozaik Tepe projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle tasarlandı. Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükselen proje 10 bloktan oluşuyor.

Park Mozaik Tepe projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Lansmanının 1 Nisan'da gerçekleşeceği projede toplam 885 adet daire yer alıyor. 

Projedeki dairelerin teslimleri Aralık 2016 yılında gerçekleşecek.

Park Mozaik Tepe iletişim

Telefon: 0312 217 56 56

Web Adresi: www.parkmozaik.com.tr

Tülay...