29 / 03 / 2024

Parktepe Evleri made in germany

Parktepe Evleri made in germany

Şahika Grup Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralılar’ın hayallerindeki konutlara imza atarken, konut sahiplerini en iyiyle buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı!

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı. Projedeki evleri kişilerin zevklerine göre kişiselleştiriyor.

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Parktepe Evleri projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, çok sayıda projenin teslim hazırlığı yaptığını, bazı projelerin de kaba inşaatlarının tamamlandığını vurguladı.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Ankara Parktepe Evleri'nde mevsimsiz balkon keyfi!

Ayazıyla meşhur Başkent Ankara’da kış aylarında balkona çıkmak bir hayal… Kentin en yüksek noktalarından Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri ise yerden ısıtmalı özel balkonlarıyla ‘mevsimsiz’ keyif sunuyor.

Ankara Parktepe Evleri bu yaz teslim edilecek!

Bu yaz teslim edilecek projeyi üstün kalite anlayışıyla hayata geçirdiklerini vurgulayan Altuntaş, şunları söyledi: “Parktepe Evleri’nde kullandığımız malzemeler sayesinde projenin kalitesini çok uzun yıllar korumasını hedefledik. " dedi.

Parktepe Evleri'nde Made in Germany kalitesinde yaşam!

Şahika Grup Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralılar’ın hayallerindeki konutlara imza atarken, konut sahiplerini en iyiyle buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Parktepe Konutları'nda satışlar devam ediyor!

Konumu ve kesintisiz manzarasından dolayı “Zirvede Yaşam” sloganıyla satışa sunulan Parktepe Evleri, Başkentin köklü firmalarından Şahika Grup Yapı Tarafından inşa ediliyor.

Parktepe Evleri uzun vadede karlı yatırım sağlıyor!

Yeni binalardaki teknik alt yapının önceki nesil binalara göre çok daha sağlam olması, doğru şehirleşmenin önemini bir kat daha artırıyor.

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda?

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.

Parktepe Evleri konforuyla dikkat çekiyor!

İklim değişikliği ile mücadelede büyük rol oynayan enerji tasarrufu için konut projeleri yalıtıma daha fazla özen gösterirken, enerji tüketimini azaltmanın yanı sıra mevsim koşullarına uygun iklimlendirme ile yaşam kalitesini artırıyor.

Parktepe Evleri made in germany Haberi

Parktepe Evleri made in germany

‘Alman ekolü’nü detaylı işçilik ve titiz kurguyla bütünleştiren projelerden biri de, Başkent Ankara’nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri…


Projeyi hayata geçiren Şahika Grup Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralılar’ın hayallerindeki konutlara imza atarken, konut sahiplerini en iyiyle buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.


Bu kapsamda malzeme seçiminde Türkiye’de ilk kez kullanılan ya da üstün kalitedeki ürünleri tercih ettiklerini ifade eden Altuntaş, “Şahika Grup Yapı olarak hayata geçirdiğimiz her projenin, ürettiğimiz her konutun arkasındayız. Amacımız sahiplerinin mutlu olabileceği, uzun yıllar ilk günkü kalitesini koruyacak, yaşam standartlarını yükseltecek konutlar inşa etmek. Bu yüzden de kullandığımız en ufak malzemede bile kaliteden ödün vermiyoruz. Bu anlayışımız, Alman disipliniyle üretilen malzemelerle çok örtüşüyor. Elbette ülkemizde üretilen çok sayıda ürün, dünyanın...