29 / 03 / 2024

Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim

Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim

'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.

FerYapı 3 projesinde teslimlere başlıyor!

Şirketin Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis projeleri için geri sayım başladı. n FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, FerYapı'nın teslimlerini 2015 yılı sonuna kadar tamamlamış olacağını söyledi..

Premier Kampüs Ofis 2. etap satışlarında 36 ay vade!

Akıllı ofis sistemi ve sosyal alanlarıyla öne çıkan Premier Kampüs Ofis projesinde 2. etap satışları başladı. Proje bünyesinde banka kredisiz 36 ay vade imkanları mevcut.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesinde küçük, orta ve büyük ofis tipleri yer alıyor. Peki Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları ne kadar?

Premier Kampüs Ofis 2. etap fiyat!

Yaklaşık 150 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Premier Kampüs ofis projesi küçük-orta-büyük ofislerden meydana geliyor. Premier Kampüs Ofis 2. etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Satış sürecinin 2. etapla devam ettiği Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis 2. Etap!

Premier Kampüs Ofis 2. Etap fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. 1.250 metrekarelik kampüs bahçenin yer aldığı projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Premier Kampüs Ofis satış ofisi iletişim!

Premier Kmapüs Ofis'te satışa sunulan ofislerin fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Yüzde 12 indirim yapılan projede 2. etap satışları devam ediyor. İşte Premier Kampüs Ofis satış ofisi iletişim bilgileri...

Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatları ne kadar?

Premier Kampüs Ofis projesinde yer alan ofislerin teslimleri 2015 yılında gerçekleşecek. 2. Etap satışlarının lansmana özel fiyatlarla yapıldığı Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatları ne kadar?

Premier Kampüs Ofis Kağıthane!

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane ilçesinde inşa edilen Premier Kampüs Ofis Kağıthane Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kampüs Ofis' te teslimlerin 2015 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Premier Kampüs Ofis Projesi!

Premier Kampüs Ofis Projesi, 20 bin metrekare arsa alanı üzerine Fer Yapı tarafından inşa ediliyor. Kağıthane'de hayata geçirilen projede ofis alanları minimum 40 metrekareden başlıyor...

Premier Kampüs Ofis fiyat!

Premier Kampüs Ofis fiyat kapsamında ofislerin metrekare birim fiyatları 2 bin 970 dolardan başlangıç gösteriyor

İş dünyası Premier Kampüs Ofis'i sevdi!

Türkiye’nin ilk Kampüs Ofis projesi, konusunda dünya lideri şirketleri ile beraber, eğitim alanının en prestijli markalarından biri olan Bilgi Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapacak

Premier Kampüs Ofis projesinde bahar kampanyası!

FerYapı güvencesiyle Türkiye’nin ilk yatay kampüs ofis mimarisiyle Kağıthane’de hayata geçirilen 'Premier Kampüs Ofis’ baharı yeni kampanyasıyla karşılıyor. Proje 58 bin 120 metrekare ofis alanı ve 4 bin metrekare ticari alana sahip.

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.

Premier Kampüs Ofis'te kiralama süreci devam ediyor!

FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son asamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor

Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Premier Kampüs Ofis projesi Aralık'ta teslim!

'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.

Premier Kampüs Ofis’te kiralamalar başladı!

Geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı ‘Premier Kampüs Ofis’i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son aşamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası için son 5 gün kaldı. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 25 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Ofislerin teslimleri bu yıl sonunda yapılacak.

Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün kaldı.

Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim Haberi

Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim

'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. 


FERYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampus Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Mekanik, elektrik tesisat, cephe ve boya işlerinin son aşamaya geldiği projede geri sayım başladı. Kağıthanede konumlanan ve satışı devam eden Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2015 olarak planlandı. FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, "Dünyada ve istanbul'da Y kuşağına uygun çalışma alanları daha çok gayrimenkul geliştiricilerin sunduğu projelerle çözümleniyor. Bu konuda en büyük trend ise Google ve Microsoft'un başını çektiği 'Kampüs Ofis' projeleri. Bu projeler özellikle Y kuşağının ihtiyaçları doğrultusunda inşa ediliyor. 

Türkiye'de ilk olan 'Kampüs Ofis Premier' de buradan yola çıkarak...