28 / 03 / 2024

Premier Ofis Kampüs Kağıthane satış fiyatları

Premier Ofis Kampüs Kağıthane satış fiyatları

Premier Ofis Kampüs Kağıthane'de kazandıran kur sistemiyle doların artışından etkilenmiyorsunuz ve de ilk aldığınız kurdan ödemelere devam ediyorsunuz. Dolar düşerse de düşük kurla ödeme yapıyorsunuz.

JUSTWork Ofis Kampüs projesinde Daikin imzası! 

Daikin, JUSTWork Ofis Kampüs projesinin çözüm ortağı oldu. JUSTWork Ofis Kampüs projesinin de iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldı.

İş dünyası Premier Kampüs Ofis'i sevdi!

Türkiye’nin ilk Kampüs Ofis projesi, konusunda dünya lideri şirketleri ile beraber, eğitim alanının en prestijli markalarından biri olan Bilgi Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapacak

Premier Kampüs Ofis projesinde bahar kampanyası!

FerYapı güvencesiyle Türkiye’nin ilk yatay kampüs ofis mimarisiyle Kağıthane’de hayata geçirilen 'Premier Kampüs Ofis’ baharı yeni kampanyasıyla karşılıyor. Proje 58 bin 120 metrekare ofis alanı ve 4 bin metrekare ticari alana sahip.

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.

Premier Kampüs Ofis'te kiralama süreci devam ediyor!

FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son asamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor

Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Premier Kampüs Ofis projesi Aralık'ta teslim!

'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.

Premier Kampüs Ofis’te kiralamalar başladı!

Geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı ‘Premier Kampüs Ofis’i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son aşamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası için son 5 gün kaldı. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 25 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Ofislerin teslimleri bu yıl sonunda yapılacak.

Premier Ofis Kampüs Kağıthane satış fiyatları Haberi

Premier Ofis Kampüs Kağıthane satış fiyatları

Premier Ofis Kampüs projesi, Fer Yapı tarafından inşa ediliyor. Premier Ofis Kampüs projesi, Kağıthane'de hayata geçiriliyor. 


Premier Ofis Kampüs Kağıthane projesinin toplam arsa alanı 20 bin metrekare. Premier Ofis Kampüs Kağıthane projesinde küçük ofislerin alanları 40 ila 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Premier Ofis Kampüs Kağıthane projesindeki orta büyüklükteki ofislerin alanları 800 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiyor. Projedeki büyük ofisler ise 10 bin metrekare. 



Premier Ofis Kampüs Kağıthane satış fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 800 dolardan başlıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane ödeme koşulları kapsamında kazandıran kur sistemi uygulanıyor. 


Premier Ofis Kampüs Kağıthane kazandıran kur sistemine göre dolar yükselirse siz aldığınız kurdan devam ediyorsunuz, düşerse de düşük kurla...




Premier Ofis Kampüs Kağıthane adres: Gürsel Mahallesi, İmrahor Caddesi, No:29 Kağıthane-İstanbul


Premier Ofis Kampüs...