28 / 03 / 2024

Pursaklar yatırım planı

Pursaklar yatırım planı

Pursaklar ilçesinde yapımı tamamlanan tesislerin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam yatırım bedeli 176 milyon lira olan 29 eseri hizmete açtı.

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

Pursaklar'da 176 milyon liralık 29 yatırım açıldı!

Pursaklar ilçesinde yapımı tamamlanan tesislerin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam yatırım bedeli 176 milyon lira olan 29 eseri hizmete açtı.

Yabancı yatırımcılardan Türkiye'ye 3 milyar dolarlık yatırım planı!

Damsco Group Yönetim Kurulu Başkanı Mühenned El Masri, "Yatırımcılar, Türkiye'de 3 milyar dolar değerinde yaklaşık 150 projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor" diye konuştu.

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Limak Yatırım halka arz edilecek!

Limak Holding'e bağlı Limak Yatırım, hisse senedi piyasalarındaki düşüş sonrası 2011'de askıya aldığı halka arz planını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

ABD'li demiryolu şirketinden Eskişehir'e yatırım planı!

ABD'nin dünyada tanınan lojistik firması Greenbrier'in Üst Yöneticisi Bill Furman, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, "Greenbrier'in Eskişehir ve ülkemize yatırım yapması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

2017'de 2.1 milyar dolarlık yatırım planı!

Ekonomi Bakanlığı tarafından Mayıs 2017'ye ilişkin "Uluslararası Doğrudan Yatırım Verileri Bülteni'' yayınlandı. Verilere göre, 2017'de yatırım teşvik belgesi düzenlenen 133 proje kapsamında yatırım tutarı 2,1 milyar dolara ulaştı.

Marj Yapı'dan 2019'a kadar 150 milyon TL'lik yatırım planı!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Marj Yapı, Lotus 16 Suadiye projesine başladı. 30 milyon TL'lik yatırımı bulunan firma 2019'a kadar 150 milyon TL'lik yatırım planlıyor.

Pursaklar yatırım planı Haberi

Pursaklar yatırım planı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pursaklar ilçesinde yapımı tamamlanan tesislerin açılışı için Yavuz Bulvarı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Arif Nihat Asya'nın, "Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü, ışık ışık, dalga dalga bayrağım, senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı, barışın güvercini, savaşın kartalı, yüksek yerlerde açan çiçeğim, senin altında doğdum, senin altında öleceğim" dizelerini aktaran Erdoğan, "Biz bu bayrağın altında doğduk, bu bayrağın altında öleceğiz. Varsa bu bayraktan rahatsızlığı olan, gidip dilediği paçavraların altında ölebilir ama biz son nefesimize kadar burada olacağız." dedi.

Ezan ve bayrak düşmanlarının kendilerine yeni bir çatı bulduklarını ifade eden Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu: 

"CHP örtüsü altında, adı iyi, kendi...