19 / 04 / 2024

pusula inşaat beylikdüzü iftar yemeği

pusula inşaat beylikdüzü iftar yemeği

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşaat projeleri hayata geçirilen Pusula İnşaat, her yıl Ramazan ayında olduğu gibi yine iftar yemeği düzenledi. Pusula İnşaat'ın iftar yemeği 26 Temmuz'da gerçekleşti...

Türkiye'nin otomobili fabrikasının inşaatı hız kesmiyor!

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında tanıtımı yapılan ve 2022 yılında yollara çıkması beklenen yerli otomobilin Bursa Gemlik'teki fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmiyor. 

Menemen’de pazar yeri inşaatı krizi çözüldü!

Menemen’deki pazar yeri krizi çözüldü. Yapılan karşılıklı protokole göre pazar yeri inşaatı için esnaftan para istenmeyecek.

Günyüzü İnşaat Beylikdüzü projesinde kapasite artışı!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Büyükçekmece'deki AVM projesinde kapasite artışına gidildi.

Chubb, inşaat projelerinde çözümler sunuyor!

Dünyanın lider inşaat ve mühendislik sigortacılarından Chubb, Türkiye'de inşaat ve mühendislik projeleri için özel ve esnek sigorta çözümleri sunuyor. 

Çukurova Havalimanı’nda inşaat çalışmaları tam gaz!

Mersin’in Tarsus ilçesinde hayata geçirilen Çukurova Havalimanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Filistinli inşaat mühendisi Majd Mashhawari'den inşaat sorununa çözüm!

Filistinli genç inşaat mühendisi Majd Mashhawari, “Green Cake” adını verdiği ve atıklardan üretilen tuğlalar ile Filistin’de yaşanan inşaat sorununa çözüm getiriyor...

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

TOKİ Kırşehir 3. Etap'ın inşaatı son sürat!

TOKİ'nin Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi'nde hayata geçirdiği projenin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Babacanlar İzolasyon Yapı İnşaat ve Züccaciye Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacanlar İzolasyon Yapı İnşaat ve Züccaciye Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hasan Ateş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Antalya'da inşaat sorunları çözülecek!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, geleceğe güvenle yürüme kararlılığında olan bir ülkenin bu yürüyüşüne “inşaat” la başlayacağını, çünkü gelişimin ana ekseninin kaçınılmaz olarak “inşaat” oluşturduğunu söyledi.

Apple Campus 2'nin inşaatı havadan görüntülendi!

Apple’ın yeni merkez üssü Apple Campus 2'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor. İşte Campus 2 inşaatında, havadan çekilmiş görüntüler ile son durum..

pusula inşaat beylikdüzü iftar yemeği Haberi

pusula inşaat beylikdüzü iftar yemeği

Bölgenin prestijli inşaat  firması  pusula  inşaat  her yıl  ramazan ayında düzenlediği  iftar yemeğine 26 Temmuz 2013 tarihinde ‘Alá Nazik Restaurant’ ta  bir yenisini daha ekledi.


Mübarek ramazan ayını, birlikte iş yaptığı dostları,ailesi ve çalışanlarıyla birlikte  iftar yemeği ile kutlayarak  birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Misafirleri ve çalışanlarıyla birlikte iftarını açan yönetim kurulu iftar sonrasında da davetlileri ile sohbet...