25 / 04 / 2024

Radisson Collection Resort

Radisson Collection Resort

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. Radisson Collection Resort & Spa Bodrum 2021 yılında faaliyete geçecek...

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

 Radisson Collection Hotel Bodrum açıldı!

Hayata geçirdiği önemli projelerle adından sıkça söz ettiren Ant Yapı, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un açılışını yaptı. 

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!

Bodrum'un gözde koyları arasında yer alan Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel hizmete açıldı...

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Ant Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Anthaven'ın birinci etabı teslim edildi. İkinci etap için çalışmaların başladığını söyleyen  Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection'ın Türkiye'ye Anthaven projesiyle giriş yapacağını dile getirdi.

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Turizm sezonu yaklaşırken, The Luxury Collection markasının otantik deneyim ve şık atmosfer yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme, nisan ayının ortasında sezonu açmaya hazırlanıyor. 

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

Radisson Collection 2020'de açılacak!

Ant Yapı tarafından "Bodrum'da bir cennet liman" sloganıyla Aspat'ta geliştirilen Anthaven projesi Ortadoğu'nun en iddialı projesi olmaya hazırlanıyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2020 yılında açılacak olan projenin Bodrum'un değerini artıracağını söylüyor.

Radisson Collection Resort Haberi

Radisson Collection Resort

Ant Yapı, yeni turizm yatırımı için dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Group ile anlaştı. Şirketin Bodrum’da gerçekleştireceği projenin bir parçası olması planlanan otel, Radisson Hotel Group’un Türkiye’deki ilk premium oteli olacak. Belçika’daki Radisson Hospitality AB merkez ofisi de İsveç’te Nasdaq Stockholm’den, Türkiye’deki ilk Radisson Collection otelinin Bodrum’da açılacağını borsa ve basına duyurdu. Radisson Collection Anthaven Bodrum Access Otelcilik danışmanlığında geliştirilmekte olup, franchise modelde 2021 yılından itibaren faaliyete geçecektir.

“Radisson Collection Resort & Spa Bodrum” ismiyle faaliyete geçecek otelde, beş yıldızlı butik otel ve servis anlayışıyla, 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet verilecek. 120 lüks odası ve toplam 1.150 metrekare alana sahip bir spa merkezi bulunacak olan otelde ayrıca; açık-kapalı yüzme havuzları, teras bar, fitness salonları, toplantı odaları, restoranlar ve...